LPG

Goedkoopste tankstations voor LPG bij De Punt

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van lpg bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste lpg tanken in de buurt van De Punt.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 0.649 A7 Zuid Km 210 Kolham DIKKE LINDE Kolham
€ 0.659 Rijksweg A7 Kolham TOTALENERGIES VEENBORG Kolham
€ 0.664 Peelo 22A Assen TotalEnergies Assen
€ 0.679 Groningerstraat 126 De Punt TotalEnergies De Punt
€ 0.689 Dorpsstraat 1 Tynaarlo Tankstation Tynaarlo
€ 0.719 Balkenweg 2 Assen BP Assen
€ 0.729 A28 Westzijde Km 177 Assen ZEYERVEEN Assen
€ 0.739 Kanaalweg 203 B Midden-Drenthe AVIA XPress Midden-Drenthe
€ 0.749 Industriepark 4 Leek Gulf Leek
€ 0.749 Ulgersmaweg 38-40 Groningen FireZone Groningen
€ 0.759 Korenmolendreef 2 Slochteren Tamoil Slochteren
€ 0.759 Oude Postweg Oostzijde 1 Midwolde GROENE LAND Midwolde
€ 0.769 Anlooerweg 6 Annen Avia Annen
€ 0.779 Hoofdweg 5 Schildwolde Shell Schildwolde
€ 0.779 Diepswal 22 Leek BP Leek
€ 0.789 Garnwerderweg 2a Winsum Gn OK Winsum Gn
€ 0.799 1e Energieweg 17 Roden Shell Roden
€ 0.819 Kerkstraat 73 Hoogezand Shell Hoogezand
€ 0.819 Rijksweg N360 130 Groningen OK GRONINGEN OOST Groningen
€ 1.009 Rijksweg N33 nz in Rolde Rolde Esso Rolde

Alle lpgprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Drenthe.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Tweets

Bron: Twitter

@HommesLars @JohnGambolputty @AlleyMan4 @MinPres @ZelenskyyUa 1/2 Referenda zijn in Nederland geen volkswil. Punt.
Of Nederland besluitvorming per referenda wil is zeer de vraag. Grondwet verandering is niet in zicht.
Kansloos omdat de meerderheid dit niet steunt.
Verkiezingsbeloften in een land waar regeren per consensus gebeurd zijn

@RWodkadwerg @maartenpodcast Daar heb je een punt, maar het is zo pijnlijk dat de Europese turken het verschil hebben gemaakt in Turkije. Ik las dat zonder de Europese turken erdogan verloren had. Maar je hebt nogmaals een punt, genoeg problemen hier.

@pietheinpeeters @Henqiej @mvogoat @MarienSchouls @Verkoulen @Kivilev_ @WJoosse @ThoresenKoning @twanvrijsen slimmer dan de rest. PSV staat wat mij betreft voor innovatie en dat betekent ook een veranderbereidheid als de situatie daar om vraagt. PSV staat nu op een punt dat het zichzelf (wederom) opnieuw uit moet vinden. Successen uit het verleden kunnen daarbij wel als blauwdruk worden

@PostvanFenna @AndereKrant @mkeulemans Nee Fenna,

Jouw goed onderbouwde punt is slechts 1 kant van het verhaal. De andere kant, die jij niet wilt of kunt zien, waardoor je wellicht op andere gedachten kunt komen laat je, bewust of onbewust, niet zien aan alle twitteraars.

Dat is dus pure tunnelvisie.

@Sandervandam2 Gelukkig is de A12 (autosnelweg) op t punt waar wij staan geen snelweg... Daarom heet t ook de A12? Lagere school kennelijk niet afgemaakt, dit leer je al met verkeerslessen in de lagere klassen...

@ActionWorks2 Natuurlijk. Mijn punt was alleen dat de klimaat extremisten groot uitpakte met de slogan, Stop de subsidie aan in dit geval shell en dat ze die helemaal niet krijgen

@SanderSchimmelp Beste Sander, leer daar nou eens boven staan.

Blokkeren is een zwaktebod, het wegzetten van anderen als 'domme lul' ook.

Ik waardeer jouw bijdragen zeer. Je ziet het vaak goed en legt evenzo vaak de vinger op de zere plek maar Arnout Jaspers maakt gewoon een valide punt.

@Psycholoog_ME @ArmoedeMaaktM Ben ik helemaal met je eens. Ergens zal je moeten beginnen. Mijn punt was dat je ondertussen in de keuken vaak dingen weggooit die je prima kan opkweken of gebruiken. En waar te beginnen. TikTok heeft heel veel filmpjes met dat soort tips. Zo kan een ieder starten met ideeën.

@SafaiDarya Je maakt een even sterk punt als toen je de beelden van die IS-seksslavenmarkt deelde.

@GTORpensioenadv @arjanpakkert @ilona_lagas @MvRooijen Daar heb jij een punt, maar het geeft te denken. Het is niet het eerste ideaal dat de sociaal democratie zelf begraven heeft, solidariteit.

@RutgervdNoort @vdsar1970 Ik snap je punt, maar de vergelijking gaat naar mijn idee niet op.
Is er ooit een psychopaat zelfstandig en op eigen kracht tot inkeer gekomen?

Niet alleen Oeganda wil de steun aan lgbtq+ hard bestraffen. Zelfs democratisch Ghana staat op het punt een strenge anti-homo wet aan te nemen. #Frontlinie zoekt uit welke internationale krachten aan de touwtjes trekken in deze cultuuroorlog. Donderdag 1 juni, 20h30 NPO2.

@jsdebeer @Food4ears @mkeulemans @hugodejonge Je zou nog een punt hebben ook als het ging over kritiek op het regeringsbeleid of iets dergelijks. Je weet wel, een mening. Hier komt De Jonge gewoon op voor een lage persoonlijke aanval op zijn collega.

@Caspertje1700 @NielsKooyman @EftelingFacts Na plus minus 50 keer Caro en elk punt gehad te hebben… maakt idd niet uit waar je zit alleen de spiegel scène is afgesteld vanaf een bepaald punt en die komt daarom het beste over vanaf dit punt ongeveer. Wel vindt ik de stoelen iets fijner aan de tribune kant (ook rode cirkel)

AEX sluiten/exit - 2.5 punt, slecht begin van de week😡

@Joost_Landzaat @Broekie83 @FastestPitStop Dat is precies mijn punt, Irvine was de perfecte 2de coureur. Hij liep nooit te zeiken en genoot gewoon van het Ferrari salaris.

@RikWinkel Omtzigts sterke punt is dat hij vaak de vinger op zere plekken legt, zijn zwakke dat hij de dynamiek van zijn eigen kaste niet begrijpt.

@WimVanhaecke Punt is dat gewone burgers niks aan groter wordend VB gaan hebben. De alsmaar kleiner wordende centrumpartijtjes wel, cynisch genoeg. Want dan zijn ze ervan verzekerd dat ze nodig zijn, in een bonte coalitie van 7 of 8 partijen.

@SjoerdJan65 @NOS @NLRebellion Het woord #klimaatterroristen past toch veel beter bij die grote winstgevende vervuilende olieproducenten zoals #Shell, #BP, #Exxon #Aramco #Mobil #Total #ChevronTexaco?‼️

Zij weten al tientallen jaren dat de planeet gevaarlijk heet gaat worden🧐‼️

Achter de schermen bij de opening van de Dutch #tango week in @Gem_Amersfoort. Geweldige muziek en dans, en immaterieel erfgoed van Unesco

VORTEX
imonummer 9566289, LPG Tanker
Grt 3430, nrt 1029, draagvermogen 3824

@saabvrienden Ja, dat denk ik ook. Maar er zat serieus veel werk aan en ik was toen niet in de positie om daar veel geld aan te kunnen besteden. Ik moest een auto hebben die het deed en die paste bij veel kilometers maken. Het werd een V70 op LPG. Inmiddels met de vierde V70…

@alexvncuijk @fvd_lvc @dgmaasland @DennisGreijn @jorisgerritsen @Herman_Wissink @arenalokaal @DeMaasDriehoek @D66 @VVD Lokale Politiek Grave (LPG) diende schriftelijke vragen over de Merlet locatie Velp.

Het gevoel ‘nooit meer van het #AZCGrave af te komen’ door er een grote regionale school te zetten is wel wat nu gevoeld wordt.

@ericcingel 110 pk deze moter zit ook in de A klasse van Mercedes.
Op lpg is hij nog steeds super snel.

@BartNijman Zefs mijn escalade op lpg is schoner dan welke EV dan ook, en als de motor op is laat ik m reviseren en gaat ie weer 400.000 km mee, nog jarenlang goed voor ritjes Eindhoven - Olhão.

@HarrieVermeer @MinisterKenE Lijkt op diesel en LPG.

@SciteCito @attjekuiken Én aan de overheid , belastingen op energie en distributie , op groenten en fruit , op benzine, diesel en Lpg én op de auto’s . Over Graaiflatie gesproken !

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.