Financiën

Geld

De één heeft iedere maand te weinig, de ander weet niet waar hij het moet laten. Zeker nu de spaarrente laag is kun je je afvragen of je er niet goed aan doet je geld te investeren. Maar dat brengt natuurlijk ook risico's met zich mee.

Welke banken hebben de voordeligste rekeningen of juist de producten met de meeste mogelijkheden?

Hoogste spaarrente Hoogste depositorente Crowdfunding P2P lending

Patsy (56) twijfelt of ze verdergaat met haar passie of terugkeert naar het onderwijs: “Ik heb nog een spaarpotje, maar dat wordt niet meer aangevuld”

Onze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Als leerkracht verdiende Patsy 2.400 euro netto, maar sinds ze zes jaar geleden loopbaanonderbreking nam en koos voor haar grote passie — houtsnijden — , moet ze het met heel wat minde…

Deutsche Telekom verkoopt zendmasten T-Mobile Nederland

Deutsche Telekom, het moederbedrijf van T-Mobile, verkoopt alle zendmasten die worden gebruikt voor mobiele netwerken in Nederland. Cellnex Nederland is de nieuwe eigenaar. In ruil voor de zendmasten krijgt Deutsche Telekom een aandeel van 38 in dat bedrijf.

Goed met geld: Hoe regel je een hypotheek zonder hypotheekadviseur?

Lig je 's nachts te piekeren over je lege pensioenpot, hoge rente of je niet-bestaande testament? Gelukkig is er de rubriek Goed met geld om je van je financiële hoofdpijn af te helpen. Deze keer: hoe regel je een hypotheek zonder hypotheekadviseur?

Oud-gouverneur Michigan aangeklaagd voor dodelijke watercrisis Flint in 2014

De voormalig gouverneur van de Amerikaanse Michigan, Rick Snyder, is donderdag aangeklaagd voor het vergiftigde drinkwater in de plaats Flint in 2014. Volgens autoriteiten kostte de watercrisis aan zeker twaalf mensen het leven. Snyder wordt volgens Amerikaan…

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.