Financiën

Geld

De één heeft iedere maand te weinig, de ander weet niet waar hij het moet laten. Zeker nu de spaarrente laag is kun je je afvragen of je er niet goed aan doet je geld te investeren. Maar dat brengt natuurlijk ook risico's met zich mee.

Welke banken hebben de voordeligste rekeningen of juist de producten met de meeste mogelijkheden?

Hoogste spaarrente Hoogste depositorente Crowdfunding P2P lending

‘Met acht kinderen is het hard werken’

Jannes de Boer (47) werkt als scholingsadviseur in de bouw in Hoofddorp. Om te besparen koopt het gezin groot in. „Dan halen we bijvoorbeeld 160 kilo aardappelen bij de boer.”

Zorginstituut Nederland: Niet-effectieve zorg uit basispakket

Het Zorginstituut Nederland, dat in opdracht van de overheid de kosten van het basispakket bewaakt, kondigt aan dat de teugels flink worden aangehaald. Als er bij een behandeling een gedegen wetenschappelijke onderbouwing mist, wordt een resultaatafspraak gem…

Energie- of klimaatstress? Nieuw tv-programma geeft huis een ‘groene’ opfrisbeurt

Binnenkort begint programmamaker Gwen Jansen samen met experts een SBS6-programma waarin tien huizen en twee scholen een duurzame metamorfose ondergaan. In plaats van een nieuwe look, staat energiezuinigheid, wooncomfort, leefplezier en gezondheid centraal.

VRT-personeel verwerpt frauduleuze praktijken: “En dit terwijl interne medewerkers jarenlang telkens nieuwe besparingen opgelegd kregen”

Het personeelsfront van de VRT reageert donderdag woedend op de recente onthullingen over de openbare omroep. De VRT maakte vorige week bekend dat een rapport van Audit Vlaanderen over mogelijke onregelmatigheden in het toenmalige directiecollege pijnpunten h…

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.