Brandstof

Goedkoop tanken

Dagelijks wordt in Nederland de brandstofadviesprijs bepaald, maar slechts zelden volgen tankstations deze adviesprijs. Brandstofprijzen fluctueren dagelijks en tussen tankstations onderling. Om eenvoudig uit te vinden waar je het goedkoopste kan tanken kun je voor de meest gangbare brandstoffen, diesel en benzine, hier op prijzendindex.nl vinden welke tankstations bij jou in de buurt het goedkoopste zijn.

Goedkoopste benzine (E10)

Prijs Tankstation
€ 1.385 Tango
Zeilmakersstraat 1A,
Sneek
€ 1.389 Fieten Olie
De Nieuwe Haven 31,
Hardenberg
€ 1.399 Tango
Stelling 4,
Hardenberg
€ 1.399 Fieten Olie
De Vaart 3,
Ane
€ 1.399 Amgro Oil ter Huurne
Alsteedseweg 64,
Haaksbergen
€ 1.399 Fieten Olie
De Vaart 3,
Hardenberg
€ 1.409 Fieten Olie
Papierbaan 1,
Winschoten
€ 1.409 Fieten Olie
Wijnberseweg 39-41,
Doetinchem
€ 1.409 Fieten Olie
Middenweg 17,
Blaricum
€ 1.409 Fieten Olie
De Beeke 12,
Erp
Benzine in Nederland

Goedkoopste diesel (B7)

Prijs Tankstation
€ 1.015 Tango
Zeilmakersstraat 1A,
Sneek
€ 1.039 Amgro Oil ter Huurne
Alsteedseweg 64,
Haaksbergen
€ 1.039 Fieten Olie
De Beeke 12,
Erp
€ 1.044 Makro
Konijnenberg 92,
Breda
€ 1.049 Tango
Voltastraat 4,
Doetinchem
€ 1.049 Tango
Keppelseweg 22,
Doetinchem
€ 1.049 Haan
Rhederweg 204 (N969),
Bellingwolde
€ 1.049 Fieten Olie
Wijnberseweg 39-41,
Doetinchem
€ 1.049 Haan
Rhederweg 204 ,
Bellingwolde
€ 1.049 Fieten Olie
Wijnbergseweg 39-41,
Doetinchem
Diesel in Nederland

Goedkoopste Autogas (LPG)

Prijs Tankstation
€ 0.489 Fieten Olie
De Vaart 3,
Ane
€ 0.519 Fieten Olie
Wijnberseweg 39-41,
Doetinchem
€ 0.519 Fieten Olie
Wijnbergseweg 39-41,
Doetinchem
€ 0.529 Amgro Oil ter Huurne
Alsteedseweg 64,
Haaksbergen
€ 0.539 Haan
Rhederweg 204 (N969),
Bellingwolde
€ 0.539 Haan
Rhederweg 204 ,
Bellingwolde
€ 0.539 Haan
Nw. Weteringseweg 1 (N234),
Groenekan
€ 0.539 Fieten Olie
Abdijweg 62,
Weerselo
€ 0.539 Fieten Olie
De Scheiding 59,
Westerkwartier
€ 0.539 Fieten Olie
Abdijweg 62,
Dinkelland
tanken
Land Brandstof
Nederland Diesel Benzine
Duitsland Diesel Benzine
Oostenrijk Diesel Benzine

Luxemburg

Cora
Rue du Brill, 11
L-3898 Foetz

Diesel (B7): € 0.925
Benzine (E10): € 1.032

De (meeste) andere tankstations in Luxemburg zijn doorgaans 1 cent duurder.

Goedkoopste tankstations

Volgens onderzoek van Prijzenindex hebben de tankstations van deze merken recent de laagste benzineprijzen. De top 5 is op het ogenblik als volgt:

  1. Fuel Up
  2. Fieten Olie
  3. Makro
  4. Postma
  5. Joontjes

Een tankpas gebruiken

Er zijn verschillende organisaties die tankpassen aanbieden. Soms dien je een maandelijkse vergoeding te betalen voor de tankpas en soms zijn de tankpassen onder bepaalde voorwaarden gratis te gebruiken. Met een tankpas krijg je vaak enkele centen extra korting op de benzine- of dieselprijs en zo kun je geld besparen. Vaak is het echter zo dat deze voordelen niet gelden bij de voordeligste tankstations. Een tankpas is daarom vaak een goede keuze als je vaak langs de snelweg tankt maar minder geschikt wanneer je lokaal de voordeligste pomp zoekt. Je bespaart dan ook vaak meer als je op prijzenindex de actuele prijzen aan de pomp vergelijkt.

48% Nederlanders bespaart

Als weggebruikers niet in de buurt van thuis of kantoor zijn, zoeken ze in veel gevallen naar de laagste prijzen. 48 procent van de ondervraagden in een onderzoek van de ANWB geeft aan vooraf of tijdens een langere reis uit te zoeken waar ze het goedkoopst uit zijn. Soms wordt zelfs besloten om de auto te laten staan vanwege de hoge brandstofkosten en voor het openbaar vervoer te kiezen.

Rijd je tank bijna leeg

Natuurlijk kan je niet meer tanken dan de inhoud van de brandstoftank, maar het is goed om te weten dat het voordeel wel groter wordt naarmate je meer tankt. Als je elke week of dagelijks langs rijdt bij de pomp met de laagste prijs zal dat vermoedelijk geen probleem zijn. Het wordt echter anders als je een omweg moet maken om bij de gekozen pomp te komen, het is dan ook handig vooraf een slimme route te plannen met een routeplanner. Zo kan je altijd het maximale aantal liters tanken en heb je maximaal profijt de voordelige brandstofprijs.

BP Ziedewij Barendrecht biedt nu ook OrangeGas groengas

(Pompshop) In nauwe samenwerking met ondernemer Gerard Verveer heeft OrangeGas bij BP-tankstation Ziedewij aan de Middelweg in Barendrecht (ZH) een groengas tanklocatie geopend, de eerste in deze regio.

Bouw Clean = Clean wasstraat Barendrecht in volle gang

(Pompshop) De bouw van de allereerste Clean = Clean full service carwash aan de Rhoonse Baan in Barendrecht (ZH) is in volle gang. Op een perceel van 8000 vierkante meter krijgt het waspaleis een kettingwasstraat, interieurbaan, inpandig stofzuigplein, autofotostudio en schadeherstelbedrijf.

Met prijzenindex weet ik nu heel eenvoudig de laagste prijs te scoren. Ik tank nu steeds vaker bij de goedkope onbemande pomp hier in de buurt.

Ik bespaar nu elke week een paar tientjes aan brandstof. Van de besparing neem ik nu elke maand mijn vriendin mee uit eten.

Tweets

Dit zijn de actuele #brandstofprijzen; benzine (E10): € 1,489 / diesel (B7): € 1,139 #Avia, #Uithuizermeeden / benzine (E10): € 1,559 / diesel (B7): € 1,209 #Texaco, #Eemshaven / benzine (E10): € 1,119 / diesel (B7): € 0,959 #Rolfes, #Papenburg (Dld.) | #TBtanken

Brandstofprijzen stabiel ondanks dalende olieprijs

Tja de benzine prijs kan niet omlaag in Nederland omdat de accijns en bla bla ja naar de regering gaan. Waarom is Nederland het duurst valt wel op he..

De grote rederijen maken megawinsten door manipulatie van capaciteit op zee (blank sailings) en lage brandstofprijzen. ECT heeft geld voor uitbreiding en robotisering. Workers first. Eerder stoppen met werken en loonsverhoging en veiligheid zijn topprioriteit

Reëele kost: - degelijke arbeidsomstandigheden in de hele productieketen, over grenzen heen. - ontbossing - onteigening lokale bevolking - transport (niet alleen brandstofprijzen, maar ook uitstoot, degelijke lonen voor personeel,...) - vervuiling -...

@BlieckStijn @dirkenlek @MDiependaele @de_NVA Die kilometerheffing bestaat al jaren in België. Die zit in de brandstofprijzen. Verkeersbelasting en biv wordt betaalt voor de onderhoud van wegen. Tol stuurt de mobiliteit NIET, maar zal wel de economie ondermijnen.

Ik houd de grens in de gaten bij Nijmegen. Nog geen troepenbewegingen gezien, niet vanuit Duitsland Nederland in of andersom. Hooguit om goedkoop te tanken. #Burgeroorlog

@GozerJ50 Lekker goedkoop tanken.... Kan je wat naar mijn toe zenden....

@hubertmeijles @uitklokken @hereshenry je koopt geen Ferarri om te tanken bij de tango, je koopt een Ferarri om premium brandstof te tanken en lekker los te gaan op de autobahn. als je goedkoop wilt dan koop je een Skoda en rijd je op een zondag naar je schoonouders. zo is dat ook met koffie!

Arabisch jongetje (10) duikt zonder familie op bij tankstation: "Alleen uit Syrië gekomen’". ....ouders zijn dus gewoon veilig daar, anders waren die wel meegereisd. Kortom gelukzoekers, herenig jochie met ouders in eigen land.

@mn1k0la dit geeft me winkelen in bydgoszcz voor een hele dag en dan savonds langs tankstation en je vraagt dan aan oma of ze ff eten voor je kan halen vibes

@Elaa_EM Ik leef nog steeds.. Geef toe, het was niet makkelijk, maar het wordt steeds makkelijker. Ik zei hardop tegen mijzelf "ik ben niet afhankelijk van een sigaret" en ik stak mijn middelvinger op wanneer ik langs een tankstation reed. Het werkte😁. Moet je misschien ook zo doen.

@Boon501 Hij is niet alleen met een smokkelaar gereisd hoor, bij dit soort leeftijden is er altijd een oom , broer of neef bij . En dat ze hem nu bij een tankstation zetten is tactiek. Kind is verhaal aangeleerd. Is al een tijd in NL meestal , illegaal

Youssef 10 jaar oud en alleen aangekomen in Nederland. Alles wat hij had in 1 plastic tas en alles wat hij mist in Syrië.

😢😢 Arabisch jongetje (10) duikt zonder familie op bij tankstation: ‘Alleen uit Syrië gekomen’ | Binnenland |

Ik wil best die Syrische jongen van het tankstation adopteren. Wie weet of dat mogelijk is?

Arabisch jongetje (10) duikt zonder familie op bij tankstation: ‘Alleen uit Syrië gekomen’ Je moet toch wel onvoorstelbaar dom en naïef zijn om dit verhaal te geloven. Onvoorstelbaar...wedden dat die ouders ineens in Syrië worden gevonden..’toevallig’..

@Subvenioconsult Wij reizen door Frankrijk en werkelijk iedereen draagt overal een mondkap (buiten is het alleen verplicht in stadscentra), maar werkelijk overal draagt men ze. Vandaag in een tankstation met zoonlief naar de toiletten gelopen zonder. Ze keken ons allemaal aan, niemand zei iets.

mensensmokkelaars vragen veel geld, dus ouders kiezen ervoor hun kind te laten smokkelen om vervolgens zelf na te kunnen reizen onder de noemer gezinshereniging..... Arabisch jongetje (10) duikt zonder familie op bij tankstation: ‘Alleen uit Syrië gekomen’

10 jarige Youssef is waarschijnlijk door familie al hierheen gesmokkeld en express afgezet bij een tankstation 10-jarige Youssef vlucht in zijn eentje uit Syrië en vraagt in tankstation om zijn 'baba' en 'mama'

Arabisch jongetje (10) duikt zonder familie op bij tankstation: ‘Alleen uit Syrië gekomen’ Prachtig verhaal...om gezin een verblijfsvergunning te geven..mooi niet geloof er niets van..

Ja hoor, dit geloof ik gelijk. >>Arabisch jongetje (10) duikt zonder familie op bij tankstation: ‘Alleen uit Syrië gekomen’

@ADnl Haha die is gewoon een hectometerpaaltje voor het tankstation uit de auto gestapt

“Tanken” klinkt alsof je effe naar een tankstation rijdt en effe tankt. Bloed, zweet en tranen zal het gekost hebben, chapeau hiervoor. #ondernemen #VentureCapital

"Hoe wanhopig moet iemand zijn om zijn of haar 10-jarige zoon alleen de halve wereld over te sturen met niks op zak in de hoop voor een betere toekomst? Ik kan het mij niet voorstellen.”

Arabisch jongetje (10) duikt zonder familie op bij tankstation: ‘Alleen uit Syrië gekomen’

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.