Brandstof

Goedkoop tanken

Dagelijks wordt in Nederland de brandstofadviesprijs bepaald, maar slechts zelden volgen tankstations deze adviesprijs. Brandstofprijzen fluctueren dagelijks en tussen tankstations onderling. Om eenvoudig uit te vinden waar je het goedkoopste kan tanken kun je voor de meest gangbare brandstoffen, diesel en benzine, hier op prijzendindex.nl vinden welke tankstations bij jou in de buurt het goedkoopste zijn.

Prijs niet correct? Klik op de prijs om deze aan te passen.

Goedkoopste benzine (E10)

Prijs Tankstation
€ 1.716 Van Raak
Grens 15,
Poppel
€ 1.859 Fieten Olie
Hendrik Westerstraat 25,
Oude Pekela
€ 1.869 Fieten Olie
Havenstraat 12,
Peize
€ 1.873 Joontjes
Touwslagersstraat 14,
Sneek
€ 1.879 Firezone
Worp Tjaardastraat 346,
Sneek
€ 1.879 Tango
Zeilmakersstraat 1A,
Sneek
€ 1.879 Tango
Koperslagerij 2A,
Steenbergen
€ 1.879 Fieten Olie
Papierbaan 1,
Winschoten
€ 1.879 Makro
Kattegat 1,
Groningen
€ 1.889 SuperTank
Edisonstraat 2,
Emmen
Benzine in Nederland

Goedkoopste diesel (B7)

Prijs Tankstation
€ 1.409 Esso
Leembaan 55,
Deurne
€ 1.549 Heinen De Heurne
Teunismolenweg 4-6,
De Heurne
€ 1.555 Joontjes
Touwslagersstraat 14,
Sneek
€ 1.559 Tango
Zeilmakersstraat 1A,
Sneek
€ 1.559 Tango
Koperslagerij 2A,
Steenbergen
€ 1.559 TANGO STEENBERGEN
Koperslagerij 2A,
Steenbergen Nb
€ 1.569 SuperTank
Edisonstraat 2,
Emmen
€ 1.569 Roeleveld-Rolink BV
Nordhornsestraat 138,
Denekamp
€ 1.569 FIREZONE KOTTEN
Kottenseweg 182,
Kotten
€ 1.569 Makro
Konijnenberg 92,
Breda
Diesel in Nederland

Goedkoopste Autogas (LPG)

Prijs Tankstation
€ 0.709 Esso
Leembaan 55,
Deurne
€ 0.771 Van Raak
Grens 15,
Poppel
€ 0.815 Heinen De Heurne
Teunismolenweg 4-6,
De Heurne
€ 0.819 Fieten Olie
De Vaart 3,
Ane
€ 0.839 TOTAL
Laageindse Stoep 5,
Waalwijk
€ 0.839 SuperTank
De Fok 4,
Schagen
€ 0.839 SuperTank
Landbouwweg 18,
Zeewolde
€ 0.839 Haan
Nw. Weteringseweg 1 (N234),
Groenekan
€ 0.839 Fieten Olie
Busch 12,
Krommenie
€ 0.839 Fieten Olie
De Scheiding 59,
Opende
tanken
Land Brandstof
Nederland Diesel Benzine
België Diesel Benzine
Duitsland Diesel Benzine
Frankrijk Diesel Benzine
Spanje Diesel Benzine
Oostenrijk Diesel Benzine

Luxemburg

Cora
Rue du Brill, 11
L-3898 Foetz

Diesel (B7): € 1.328
Benzine (E10): € 1.275

De (meeste) andere tankstations in Luxemburg zijn doorgaans 1 cent duurder.

Goedkoopste tankstations

Volgens onderzoek van Prijzenindex hebben de tankstations van deze merken recent de laagste benzineprijzen. De top 5 is op het ogenblik als volgt:

  1. SuperTank
  2. Makro
  3. Firezone
  4. Tamoil
  5. AVIA Xpress

Een tankpas gebruiken

Er zijn verschillende organisaties die tankpassen aanbieden. Soms dien je een maandelijkse vergoeding te betalen voor de tankpas en soms zijn de tankpassen onder bepaalde voorwaarden gratis te gebruiken. Met een tankpas krijg je vaak enkele centen extra korting op de benzine- of dieselprijs en zo kun je geld besparen. Vaak is het echter zo dat deze voordelen niet gelden bij de voordeligste tankstations. Een tankpas is daarom vaak een goede keuze als je vaak langs de snelweg tankt maar minder geschikt wanneer je lokaal de voordeligste pomp zoekt. Je bespaart dan ook vaak meer als je op prijzenindex de actuele prijzen aan de pomp vergelijkt.

48% Nederlanders bespaart

Als weggebruikers niet in de buurt van thuis of kantoor zijn, zoeken ze in veel gevallen naar de laagste prijzen. 48 procent van de ondervraagden in een onderzoek van de ANWB geeft aan vooraf of tijdens een langere reis uit te zoeken waar ze het goedkoopst uit zijn. Soms wordt zelfs besloten om de auto te laten staan vanwege de hoge brandstofkosten en voor het openbaar vervoer te kiezen.

Rijd je tank bijna leeg

Natuurlijk kan je niet meer tanken dan de inhoud van de brandstoftank, maar het is goed om te weten dat het voordeel wel groter wordt naarmate je meer tankt. Als je elke week of dagelijks langs rijdt bij de pomp met de laagste prijs zal dat vermoedelijk geen probleem zijn. Het wordt echter anders als je een omweg moet maken om bij de gekozen pomp te komen, het is dan ook handig vooraf een slimme route te plannen met een routeplanner. Zo kan je altijd het maximale aantal liters tanken en heb je maximaal profijt de voordelige brandstofprijs.

Over de grens tanken loont

Veel Nederlanders tanken over de grens, zoals bijvoorbeeld ten Oosten van Nijmegen bij het Duitse Kranenburg. De prijzen van Diesel en Benzine in Kranenburg vind je op de website (niet te verwarren met Kranenburg bij Doetinchem overigens).

Kleine loonstijging in 2022, maar inflatie stijgt harder

(Www.nu.nl) De loon op het eerste loonstrookje van dit jaar is voor veel werkenden iets hoger dan vorig jaar. Maar de prijzen voor producten en diensten stijgen harder, waardoor velen er toch op achteruit gaan. Dat werkgevers vanaf dit jaar een onbelaste thuiswerkvergoed…

Brussel blokkeert fusie tussen Zuid-Koreaanse scheepsbouwers van LNG-tankers

(Www.nrc.nl) Scheepsbouw: De Europese Commissie verbood de fusie, omdat het bedrijf te dominant zou worden in tankers voor vloeibaar aardgas (LNG).

Met prijzenindex weet ik nu heel eenvoudig de laagste prijs te scoren. Ik tank nu steeds vaker bij de goedkope onbemande pomp hier in de buurt.

Ik bespaar nu elke week een paar tientjes aan brandstof. Van de besparing neem ik nu elke maand mijn vriendin mee uit eten.

Tweets

@Soetman @dobbelska @Klimaatzuster @tudelft Gestaffelde brandstofprijzen voor alle sectoren en Schiphol dicht natuurlijk!

@HLN_BE Het duurt zolang we het pikken... Laat je niets wijsmaken, ze liegen over alles. In Kazachstan wilden ze te snel gaan: daar moest je een CST hebben om geld te kunnen afhalen in de bank. De mensen hebben er korte metten mee gemaakt. Het ging helemaal niet om brandstofprijzen...

@henkh89 Dat de huizen- en brandstofprijzen zo snel stijgen zegt meer over de geldontwaarding dan over de waardestijging van deze goederen. Iemand heeft met zijn dikke vingers in de kas zitten graaien. Er is geld bijgemaakt en dat betekent dat het minder waard wordt. Deutsche Reichsmark..

@HermanWellens Het is ook boerenbedrog als je goed luistert naar hoe men wil compenseren. Bij lagere prijzen opnieuw naar 21% verhogen + gekoppeld aan accijnzen. Zoals voor de brandstofprijzen... De greep op energieprijzen door de federale overheid wordt enkel groter...

@Soetman @Krijn_J_Poppe Gestaffelde brandstofprijzen en ;-) maar inderdaad, fossiel, (kunst)mest gewasbescherming en medicatie zijn iets te makkelijk in het gebruik.

Hoop niet duurder dan de Nederlandse brandstofprijzen en energiekosten. Anders wordt het inderdaad een duur grapje.

@Bosjeinreallife Als je in Frankrijk rijdt, kun je het beste de 'Zagaz' app downloaden. Deze geeft de brandstofprijzen in Frankrijk aan. Voor Spanje is het handig om deze website te gebruiken: . Hopelijk heb je hier wat aan. 😁

Wat gebeurt er met de miljarden extra BTW op de hoge energieprijzen en wat met de meerinkomsten van accijnzen op de hoge brandstofprijzen ? @RaoulHedebouw

De Britse #inflatie is naar het hoogste niveau in dertig jaar gestegen. De belangrijkste oorzaken zijn de prijzen voor voedsel, horeca en huishoudelijke artikelen. Eerder waren dat de brandstofprijzen.

@JeroenW1602 @embrowsers @WiljanB Gaan mensen dan niet shoppen in Wallonië? En President Wiljan heeft ook veel aandacht voor het milieu. Dus lage brandstofprijzen verwacht ik niet onder zijn leiderschap

@HerzogMark @embrowsers @WiljanB Ik vind het wel een goed idee! Stopt iig wel het tourisme tijdens een lockdown in Nederland en ik zou dan stemmen om de Vlaamse brandstofprijzen in de rest van de republiek ook door te voeren

@1971mezzogemini @lientje1967 @PvanHouwelingen @WybrenvanHaga @FleurAgemaPVV Zit m oa in die klimaat/milieu toeslagen, kabinet rutte creert zelf deze absurde energietarieven. Net als bij de brandstofprijzen aan de pomp, zo dwingen ze iedereen te verduurzamen. Maarr slaan de plank volledig weer mis. #geendraagvlak voor #RutteIV

@VVD @markrutte @DilanYesilgoz Mark Rutte is voor mij al 11 jaar lang door de absolute ondergrens gezakt. - Toeslagenschandaal. - Groningers die wegzakken. - Coronacrisis met QR en 1-2-3G geneuzel. - AOW ontkoppeling. - Gas en brandstofprijzen. - Immigratieramp. - EU en WEF verraad.

@DonArturito @moeva18 Natuurlijk, na de banken, de vaccinindustrie, de idioot hoge brandstofprijzen is nu de #wapenindustrie aan de beurt voor een klapper 😖😤🤮

#LaatsteVisreis. De Urker vissersfamilie De Boer houdt het voor gezien in barre tijden. Door hoge brandstofprijzen, windparken en zeereservaten en gebrek aan perspectief vaart de UK-33 niet meer uit. Zeker 12 Nederlandse kotters liggen sinds december 'voor de kant'.

Sinds die hoge brandstofprijzen is me voet een stuk lichter geworden

@jesseklaver Ja mooi hè Jesse? Bill's vaxxin imperium betaald zich terug. De e-commerce platforms verdienen goud als overheden de lokale retailers dicht houden. Brandstofprijzen vliegen door het dak maar dat vindt Royal Dutch (koninklijke) Shell niet erg. Om over Blackrock maar te zwijgen.

Na een ouderwets gezellige zaterdag in Baarle Nassau waar de horeca in protest is, maken we ons op voor ‘de Zondag’. Zondags was Baol ‘vroeger’ de place to be. Alle winkels open en goedkoop tanken, lekkere (Belgische) chocolade, goedkope shag kopen, vuurwerk, maar vooral de

@MartjanKuit @hansvantelling Ligt nu "autovrij" en door museum verdrukt. Jammer. Kandidaat voor Openluchtmuseum? Keek er in jaren 80 op uit. Links beneden postkantoor zoals ook Madurodam, rechts tankstation. Toen niet beseft dat het by-far mijn mooiste werkplek ooit zou blijven.

@achamilivenl1 Volgens zit er aan de hele A37 maar een tankstation. Nou eigenlijk 2 in beide richtingen eentje. Mijn favo weg. Niet te druk en heerlijk door kunnen scheuren 🏎🏎

@achamilivenl1 A37 ter hoogte van Zwinderen. Een Total tankstation.

manifesting zodat ik ontslag kan nemen bij het tankstation

@annet443 Welk tankstation Annet ?

@achamilivenl1 Dank je. Smaakt echt heerlijk. Gewoon bij het enige tankstation waar we langs komen. Brood is ook heerlijk krokant en vers (vroeger als tiener bij de bakker gewerkt) 😍 Aanrader! Moeten we vaker keer halen.

@chocovla @Mus_2470 @24zeventig An sich is dat gekozen, het is februari en ik wil een streep zon. Texas dus, ondertussen wel even geleden. Dallas, white Sands np, big Bend np en natuurlijk Roswell. Wel vriendelijk volk in Texas, naast de sigaretten in het tankstation kan je ook kogels kopen.

@MartjanKuit ‘Ut tankstation’. Venlo. Eigen foto.

@MartjanKuit In Hilversum staat ook zo'n mooi oud tankstation.

Het voormalige Purfina-tankstation (1957) in Arnhem. Een ontwerp van Sybold van Ravesteyn. Het gebouwtje uit beton, baksteen en glas heeft een wigvormige plattegrond. Het dak helt naar achteren. Het is een gemeentelijk monument. 📷: Onbekend Ton van der Wal/RCE

Ach ja,noem ze maar "tieners"...Aspirant Criminelen

Flesjes water gekocht bij het tankstation in de hoop dat een cliënt deze wel wil drinken. Vanuit achterdocht drinkt hij niets wat al geopend is of uit een beker. En het werkte. Pfff gelukkig. Dan ben je toch weer gerust gesteld.

@dewlanna Tot het eerste winkeltje of tankstation.

@wardmarkey Da had ik vroeger bij tankstation OK Nieuwegein. We zijn halfweg naar Groningen. Nu woon ik daar

@LovedTooEasily ik vandaag ff bezoek bij tankstation, daar gelukkig een ander beeld, meeste geen muilkorfje😀

Suzanne is al in Brussel voor de demonstratie,in Antwerpen uit het tankstation gezet,geen mondkapje,geschokt dat zowat iedereen in Brussel een mondkapje draagt,op zoek naar een restaurant om wat te eten,hoop dat dat niet lukt 😬

@deraletta1 James rijdt mij altijd met mijn ene auto (Bentley) om de andere (lamborghini) ophalen. Halverwege de oprijlaan wissel ik van auto (benzine op) en ga verder in mijn Ferrari Testarossa. Ondertussen tankt James bij het tankstation langs mijn oprijlaan de Bentley vol.

@VrijndeSteede Komt aan bij tankstation, ‘ah tyfus’

Tankstation in Dalen maakt plaats voor twee appartementencomplexen - #rtvdrenthe

Op de Zuiderzeestraatweg tussen Wezep en Oldebroek is een aanrijding geweest tussen drie auto’s. De rijbaan is dicht, verkeer gaat om en om via het terrein van het tankstation. Hinder tussen de Kamperstraatweg en de Polweg.

Putins gas og vores penge. Vil vi i Europa betale prisen for sanktionerne, hvis Rusland faktisk (atter) forgriber sig på ukrainsk territorium? Dagens leder i Information:

Tieners (14 en 15) opgepakt voor gewapende overval op tankstation #nieuws #deurne

@Speesjaal jij had toch laatst een tankstation beroofd? had nog screenshot gemaakt van die camerabeelden

Tieners (14 en 15) opgepakt voor overval met messen op tankstation

Ooit voerde ik actie op een Total tankstation tegen de investeringen in de militaire dictatuur #Myanmar. Waren ze niet echt van onder de indruk. Goed te zien dat de druk van de internationale campagne voor terugtrekken investeringen uit Myanmar nu wel zaken in beweging krijgt.

Jongens opgepakt voor overval op tankstation aan Leembaan in Deurne op 18 januari #Deurne via @Politie

Tankstation in Dalen maakt plaats voor twee appartementencomplexen

(10) 21-01-2022 10:29 - P 2 BZB-02 DV aan derden Tankstation Shell BST N290 Re - Gentsevaart #Kapellebrug 196730

Rusland ligner en »tankstation med atomvåben«. Men vi er dybt afhængige af landet

Giorgio twintig jaar in dienst bij BP-tankstation: ‘Bijna heel Driebergen kent hem’: [DRIEBERGEN] Ter hoogte van het BP tankstation aan de Hoofdstraat was het zaterdag feest. De uit Roemenië afkomstige Giorgio Bucur vierde het feit dat hij 20 jaar in…

Twee minderjarigen aangehouden voor overval op tankstation Deurne

@Life_s_about OMG, ik zou persoonlijk meteen naar een tankstation rijden en kijken wat die in de schap hebben liggen!

@locuta Met de medewerker eens. We ontvangen op ons tankstation zo een 1000 klanten per dag waarvan er 400 geen mondkapje op doen. Ik ben geen handhaver...

@LudwigHup Bizar dat mensen nog daarheen rijden 😆 ik zou ff bij een tankstation paar km terug ff een bak koffie halen.

Fantastisk inspirerende indslag i 19 Nyhederne, hvor en Cirkle K tankstation i Odense har ansat en fleksjobber til at yde personlig betjening ved standerne. Gladere kunder og et meningsfuldt arbejde for et menneske — en smuk win-win situation. 😍

@FrejElbaek @cyklistforbund Tankstation?

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.