Brandstof

Goedkoop tanken

Dagelijks wordt in Nederland de brandstofadviesprijs bepaald, maar slechts zelden volgen tankstations deze adviesprijs. Brandstofprijzen fluctueren dagelijks en tussen tankstations onderling. Om eenvoudig uit te vinden waar je het goedkoopste kan tanken kun je voor de meest gangbare brandstoffen, diesel en benzine, hier op prijzendindex.nl vinden welke tankstations bij jou in de buurt het goedkoopste zijn.

Goedkoopste benzine (E10)

Prijs Tankstation
€ 1.599 Fieten Olie
Industrieweg 9,
Uithuizen
€ 1.609 Fieten Olie
Hendrik Westerstraat 25,
Oude Pekela
€ 1.619 Makro
De Flinesstraat 9,
Amsterdam-Duivendrecht
€ 1.619 Fieten Olie
Papierbaan 1,
Winschoten
€ 1.619 Makro
Nieuwgraaf 28,
Duiven
€ 1.619 Fieten Olie
De Nieuwe Haven 31,
Hardenberg
€ 1.619 Makro
Schieweg 104,
Delft
€ 1.619 Makro
Thermiekstraat 15,
Nuth
€ 1.619 Makro
Kattegat 1,
Groningen
€ 1.619 Makro
Konijnenberg 92,
Breda
Benzine in Nederland

Goedkoopste diesel (B7)

Prijs Tankstation
€ 1.239 Amgro Oil ter Huurne
Alsteedseweg 64,
Haaksbergen
€ 1.259 TinQ
Crogtdijk 10,
Breda
€ 1.279 Makro
De Flinesstraat 9,
Amsterdam-Duivendrecht
€ 1.279 Haan
Rhederweg 204 (N969),
Bellingwolde
€ 1.279 Makro
Nieuwgraaf 28,
Duiven
€ 1.279 Makro
Schieweg 104,
Delft
€ 1.279 Makro
Thermiekstraat 15,
Nuth
€ 1.279 Makro
Kattegat 1,
Groningen
€ 1.279 Makro
Konijnenberg 92,
Breda
€ 1.279 Makro
Brem 4,
Best
Diesel in Nederland

Goedkoopste Autogas (LPG)

Prijs Tankstation
€ 0.599 Fieten Olie
De Vaart 3,
Ane
€ 0.599 Amgro Oil ter Huurne
Alsteedseweg 64,
Haaksbergen
€ 0.629 Makro
De Flinesstraat 9,
Amsterdam-Duivendrecht
€ 0.629 BP
Eibergseweg 81,
Groenlo
€ 0.629 Haan
Nw. Weteringseweg 1 (N234),
Groenekan
€ 0.629 Fieten Olie
Abdijweg 62,
Weerselo
€ 0.629 Makro
Thermiekstraat 15,
Nuth
€ 0.629 Makro
Brem 4,
Best
€ 0.639 Makro
Nieuwgraaf 28,
Duiven
€ 0.639 Fieten Olie
Busch 12,
Krommenie
tanken
Land Brandstof
Nederland Diesel Benzine
Duitsland Diesel Benzine
Oostenrijk Diesel Benzine

Luxemburg

Cora
Rue du Brill, 11
L-3898 Foetz

Diesel (B7): € 1.141
Benzine (E10): € 1.270

De (meeste) andere tankstations in Luxemburg zijn doorgaans 1 cent duurder.

Goedkoopste tankstations

Volgens onderzoek van Prijzenindex hebben de tankstations van deze merken recent de laagste benzineprijzen. De top 5 is op het ogenblik als volgt:

  1. DCBerkel
  2. Makro
  3. De Meeuw
  4. Elan
  5. Fieten Olie

Een tankpas gebruiken

Er zijn verschillende organisaties die tankpassen aanbieden. Soms dien je een maandelijkse vergoeding te betalen voor de tankpas en soms zijn de tankpassen onder bepaalde voorwaarden gratis te gebruiken. Met een tankpas krijg je vaak enkele centen extra korting op de benzine- of dieselprijs en zo kun je geld besparen. Vaak is het echter zo dat deze voordelen niet gelden bij de voordeligste tankstations. Een tankpas is daarom vaak een goede keuze als je vaak langs de snelweg tankt maar minder geschikt wanneer je lokaal de voordeligste pomp zoekt. Je bespaart dan ook vaak meer als je op prijzenindex de actuele prijzen aan de pomp vergelijkt.

48% Nederlanders bespaart

Als weggebruikers niet in de buurt van thuis of kantoor zijn, zoeken ze in veel gevallen naar de laagste prijzen. 48 procent van de ondervraagden in een onderzoek van de ANWB geeft aan vooraf of tijdens een langere reis uit te zoeken waar ze het goedkoopst uit zijn. Soms wordt zelfs besloten om de auto te laten staan vanwege de hoge brandstofkosten en voor het openbaar vervoer te kiezen.

Rijd je tank bijna leeg

Natuurlijk kan je niet meer tanken dan de inhoud van de brandstoftank, maar het is goed om te weten dat het voordeel wel groter wordt naarmate je meer tankt. Als je elke week of dagelijks langs rijdt bij de pomp met de laagste prijs zal dat vermoedelijk geen probleem zijn. Het wordt echter anders als je een omweg moet maken om bij de gekozen pomp te komen, het is dan ook handig vooraf een slimme route te plannen met een routeplanner. Zo kan je altijd het maximale aantal liters tanken en heb je maximaal profijt de voordelige brandstofprijs.

Meer tankstations G&V Energy Group krijgen Breakpoint shop

(Pompshop) De Belgische oliemaatschappij en tankstationformule G&V Energy Group is gestart met de realisatie van nog vier Breakpoint tankshops. De ombouw wordt uitgevoerd door het Nederlandse AB Interieurbouw.

Succesvolle concept Spare Rib Express in Doetinchem zal vaker terugkeren bij tankstations

(TankPro) De Spare Rib Express die is gevestigd bij het TinQ-tankstation in Doetinchem behaalde in het eerste jaar een omzet die...

Met prijzenindex weet ik nu heel eenvoudig de laagste prijs te scoren. Ik tank nu steeds vaker bij de goedkope onbemande pomp hier in de buurt.

Ik bespaar nu elke week een paar tientjes aan brandstof. Van de besparing neem ik nu elke maand mijn vriendin mee uit eten.

Tweets

Wat hebben we toch een geweldig geharmoniseerd Europa nietwaar @VoltNederland ?? #NEXIT #eu

Alleen in China heeft de overheid nog reserves om een permanente voorraad aan te leggen. Concreet mogen we ons aan een stijging van de brandstofprijzen verwachten.

@Mar_Amsterdam Nee hoor komt hier vast niet

@cynthiacomptess @Mamaisboos3 Mooi. Moeten ze eens beginnen met het reduceren van de uitstoot veroorzaakt door mega container schepen die goedkoop tanken in Rotterdam.

Ik had vandaag voor het eerst een stok in mijn gok. Resultaat: ik mag weer goedkoop tanken in Duitsland 🇩🇪

Goedkoop tanken over de grens of toeren door de Voerstreek: het kan allemaal weer nu België de grenzen voor iedereen heeft opengegooid. Wat verandert er de komende tijd allemaal in ons buurland?

@HendrikVuye En je kan dan ineens ook nog eens goedkoop tanken, sigaretten kopen en de voorraad sterke drank terug aanvullen

Een automobilist is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een tankstation langs de A29 bij Mijnsheerenland. Op beelden is te zien dat hij de winkel bij de pomp is binnengereden

Auto knalt op volle snelheid op tankstation; brandweer moet bestuurder uit auto bevrijden

@Buijtelaar @mgloerich De vraag was niet of je een gemeentelijk tankstation wilde beginnen, maar of er geld van de gemeente in zit/zat. Dus, hoeveel betaalt de Amersfoorter hieraan mee?

VIDEO | Automobilist rijdt tankstation binnen A29 Mijnsheerenland

@Schemerwoude Waarom springt dat tankstation dan ook in zijn baan?!

Tankstation droeg geen helm

Een #auto ramt een tankstation. En dan een foto van het #voertuig met #kenteken vol in beeld. Ik blijf mij er aan storen...🙁

Een automobilist is donderdagavond rond 21.00 uur vol tegen een tankstationshop bij Rotterdam aan gereden. De schade is groot, valt op te maken uit de eerste beelden.

Automobilist ramt pui tankstation langs A29

Auto richt ravage aan na rammen tankstation Esso langs de A29 bij Mijnsheerenland via @hoekschnieuws

Auto knalt op volle snelheid op tankstation; bestuurder zwaargewond uit auto bevrijd

Op de #A29 ter hoogte #Mijnsheerenland heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden bij een tankstation. Daar is een auto bij betrokken geweest. Er wordt hulp verleend aan de bestuurder van het voertuig. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht.

Donderdagavond is een automobilist met hoge snelheid een tankstation binnen gereden, het ongeluk gebeurde op de A29 bij Mijnsheerenland. ITEM :

Auto richt ravage aan na rammen van tankstation

@martijn1k @hansvantelling Dat hangt helemaal van het moment af, maar de twee laatste waren: Tegen de tutmuts bij het tankstation: "Je kunt beter die gehaktbal in je hoofd stoppen, die heeft meer kronkels als jouw brein".

Wanneer 2 seksende ganzen bij het tankstation een beter hoogtepunt beleven dan jij zelf op een doorsnee donderdag.. Was zo random.😂😂

@Madelin55000299 @telegraaf 📌Minister Ferdinand Grapperhaus vergeet mondkapje bij tankstation a2 (ook ff efficient in de slipstream lopen... binnen 1.5m!)

Ik op weg naar mijn eerste dienst bij het tankstation:

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.