LPG

Goedkoopste tankstations voor LPG bij Assen

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van lpg bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste lpg tanken in de buurt van Assen.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 0.649 A7 Zuid Km 210 Kolham DIKKE LINDE Kolham
€ 0.659 Rijksweg A7 Kolham TOTALENERGIES VEENBORG Kolham
€ 0.664 Peelo 22A Assen TotalEnergies Assen
€ 0.669 Rijksweg N371 1 Diever Argos Diever
€ 0.679 Groningerstraat 126 De Punt TotalEnergies De Punt
€ 0.689 Dorpsstraat 1 Tynaarlo Tankstation Tynaarlo
€ 0.699 Rijksweg 1 Dieverbrug Argos Dieverbrug
€ 0.699 Rijksweg 1 Westerveld Argos Westerveld
€ 0.719 Balkenweg 2 Assen BP Assen
€ 0.719 Valdareseweg 58 Dwingeloo DE VALDERSE Dwingeloo
€ 0.729 A28 Westzijde Km 177 Assen ZEYERVEEN Assen
€ 0.739 Kanaalweg 203 B Midden-Drenthe AVIA XPress Midden-Drenthe
€ 0.749 Industriepark 4 Leek Gulf Leek
€ 0.749 Ulgersmaweg 38-40 Groningen FireZone Groningen
€ 0.759 Korenmolendreef 2 Slochteren Tamoil Slochteren
€ 0.759 Oude Postweg Oostzijde 1 Midwolde GROENE LAND Midwolde
€ 0.769 Anlooerweg 6 Annen Avia Annen
€ 0.779 Diepswal 22 Leek BP Leek
€ 0.799 1e Energieweg 17 Roden Shell Roden
€ 0.819 Kerkstraat 73 Hoogezand Shell Hoogezand
€ 0.819 Rijksweg N360 130 Groningen OK GRONINGEN OOST Groningen
€ 1.009 Rijksweg N33 nz in Rolde Rolde Esso Rolde

Alle lpgprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Drenthe.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Tweets

Bron: Twitter

@joostwinter @Ravotrinfo1 @Magica08678935 Ik kan mij idd ‚strategisch communiceren‘ permitteren vanuit mijn (idd op alle assen) geprivilegieerde positie. Dan veronderstel je echter dat witte mensen mijn doelgroep zij. Dat zijn ze niet, en het getuigt eerlijk gezegd van een behoorlijke, laat ik zeggen; witte vlek, dat 1/.

Correctie: het bord in Assen werkt weer

Vanaf 8 Juni twee weken geen treinen tussen Assen en Meppel vanwege werkzaamheden: Vanaf volgende week donderdag 8 juni rijden er geen treinen tussen Assen en Meppel.

De NS gaat dan bezig op het traject met werkzaamheden. Er worden op dit traject…

LET OP: Op het traject Zwolle-Groningen zijn geplande werkzaamheden. De @NS_online zet bussen in tussen Assen en Meppel. Dit zal extra reistijd geven.
De alternatieve verbinding @Lelylijn is nog niet klaar

Ook deze week is er weer genoeg te doen in Noord-Nederland. Zoals het Street Art Festival in Emmen, Framed in Forum Groningen, East Side Story in Westerbork en Jeugdtheaterfestival Art of Wonder in Assen. #eastsidestory #streetartfestivalemmen #writersblock

Zeg, @NUnl, hoe vinden jullie zelf dat het gaat? De Aziatische hoornaar is 5 km van Assen gespot, maar ‘30 km van Groningen’ is belangrijker? Assen is gewoon een hoofdstad hè.

'Ganzenrestaurant' bij Assen van de baan: Natuurmonumenten boos

@mariannezw Voorbij Assen wordt het pas hoog.

Kom ik deze 3 video's tegen van Assen Anno. Die ga ik digitaliseren binnenkort

Goedemorgen allemaal! Ze us net terug van het zwemmen en wij kregen kregen snoepjes. F&R, en Janis snoep wat goed is voor de tandjes, ik de echt lekkere. Ik heb immers mijn hele gebitje nog.
Straks gaan ze naar Assen, baasje heeft een vergadering, vrouwtje naar het museum!
Doei

@overveenerick @GerkoFreeSpirit Laatst werd ik tussen Assen en Groningen ingehaald door een Amerikaans merk SUV met UA kenteken en 4 jonge gasten van dienstplichtige leeftijd. Ze reden voor het gemak ruim 160 waar op dat moment 130 gold. Mag hè, het zijn tenslotte vluchtelingen.

Straks naar het OV Bureau in Assen. De werkgroep Dienstregeling wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen dienstregelingplannen 2024.

Vorig jaar hebben we maatregelen genomen om het kruispunt Kerkplein/Zuidersingel veiliger te maken. De nieuwe zebrapaden worden veel gebruikt door voetgangers en leveren een positief effect aan de verkeersveiligheid. Lees meer op

Vanavond in Assen...

Duits onderzoek naar ‘Engel des doods’: verpleger Theo V. (31) werkte ook in Bremen. Terwijl het onderzoek naar de mogelijke ’engel des doods’ Theo V. (31) in Assen nog volop gaande is, blijkt ook een ziekenhuis in Bremen zijn gangen na te lopen. @telegraaf @Telegraaphics

Dagje feest in Assen. Gevecht om de laatste stukjes taart!
Ik won de cheesecake. Yum!

Helaas geen Dorgelo, dus @jaapbvos, dat wordt afspreken! 😎

@joopborgman @vvanvaalen Joop, ik ben Harry Hulshof, een oude sobat. Ben te bereiken op nr. (0654) 323201. Bel me op dat we een afspraak kunnen maken. Ik woon heut zu tage in (je raadt het nooit) Assen.

Wilfred van Holst uit Assen wint halve marathon Klazienaveen. ‘Te warm voor een toptijd’

Eindelijk is het bijna zover de TT van Assen

Wie o wie van mijn volgers hier zie ik dan ook verschijnen? Let me know!

@sandra_assen Ze waren geen maatjes

Voor de eerste keer op onze agenda en wat een feest was het afgelopen vrijdag 😍 Goede feestjes vragen zeker om herhaling! ☺️ 6 Oktober 2023 nog een keer; 40 Up @debontewever #assen #letsdanceagain

Vandaag zijn onze verkeersregelaars het Japfest op het TT circuit, tevens zijn er nog een paar regelaars bij het #NPK (foto gemaakt door @miliyoco bij het Japfest in Assen)

De wedstrijd van het seizoen!
In Assen bij @Achilles1894 !

@AsiaReportcom @ikgeefnooitop Is ook zo weer vol, dan kunnen ze Assen onveilig maken.

Van #fietsen in Friesland naar autorijden in Drenthe is maar een paar muisklikken. Japfest op TT circuit Assen live via

#Autosport #Drenthe

@GermainBeck Volgens mij zag ik je woensdag in Assen op de par 3... Me jouw twee passies zou FootGolf wel een keer moeten... 😉

@hendrik_assen @LWinnips Het is een patroon zie ik.

@SjoerdJan65 @NOS @NLRebellion Het woord #klimaatterroristen past toch veel beter bij die grote winstgevende vervuilende olieproducenten zoals #Shell, #BP, #Exxon #Aramco #Mobil #Total #ChevronTexaco?‼️

Zij weten al tientallen jaren dat de planeet gevaarlijk heet gaat worden🧐‼️

Achter de schermen bij de opening van de Dutch #tango week in @Gem_Amersfoort. Geweldige muziek en dans, en immaterieel erfgoed van Unesco

@saabvrienden Ja, dat denk ik ook. Maar er zat serieus veel werk aan en ik was toen niet in de positie om daar veel geld aan te kunnen besteden. Ik moest een auto hebben die het deed en die paste bij veel kilometers maken. Het werd een V70 op LPG. Inmiddels met de vierde V70…

@alexvncuijk @fvd_lvc @dgmaasland @DennisGreijn @jorisgerritsen @Herman_Wissink @arenalokaal @DeMaasDriehoek @D66 @VVD Lokale Politiek Grave (LPG) diende schriftelijke vragen over de Merlet locatie Velp.

Het gevoel ‘nooit meer van het #AZCGrave af te komen’ door er een grote regionale school te zetten is wel wat nu gevoeld wordt.

@ericcingel 110 pk deze moter zit ook in de A klasse van Mercedes.
Op lpg is hij nog steeds super snel.

@BartNijman Zefs mijn escalade op lpg is schoner dan welke EV dan ook, en als de motor op is laat ik m reviseren en gaat ie weer 400.000 km mee, nog jarenlang goed voor ritjes Eindhoven - Olhão.

@HarrieVermeer @MinisterKenE Lijkt op diesel en LPG.

@SciteCito @attjekuiken Én aan de overheid , belastingen op energie en distributie , op groenten en fruit , op benzine, diesel en Lpg én op de auto’s . Over Graaiflatie gesproken !

@carladikfaber Het is liegen & bedriegen => #fossielesubsidies bestaan niet, het is verzinsel v/d milieubeweging. Alternatieve energie wordt namelijk gesubsidieerd. De commerciële verkoopprijs van benzine bestaat voor 63% uit verbruiksbelasting (BTW +/+ Accijnzen) & bij Diesel 52% & bij LPG 41%

@Geertjan_Oxe Koffie genoeg op vandaag, tijd voor LPG.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.