LPG

Goedkoopste tankstations voor LPG bij Emmen

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van lpg bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste lpg tanken in de buurt van Emmen.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 0.729 De Vaart 3 Ane Fieten Olie Ane
€ 0.729 De Anerdijk 20 Gramsbergen OOSTERVEEN'S HOBBYCENTRUM Gramsbergen
€ 0.759 Gasselterstraat 27-31 Stadskanaal REIGERSBERG Stadskanaal
€ 0.769 Atlantislaan 1 Stadskanaal TotalEnergies Stadskanaal
€ 0.769 Rijksweg A37 Zuidzijde Km 12.3 Zwinderen GROOTE VELDBLOKKEN Zwinderen
€ 0.769 Rijksweg A37 Noordzijde Km 12.3 Zwinderen ZWINDERSCHEVELD Zwinderen
€ 0.779 Drentsepoort 1 Nieuw Buinen DRENTSE POORT Nieuw Buinen
€ 0.809 Verlengde Brugkade 10 Stadskanaal Shell Stadskanaal
€ 0.809 Verlengde Brugkade 10-11 Stadskanaal SHELL KAP Stadskanaal
€ 0.839 Monierweg 1 Coevorden Argos Coevorden
€ 0.839 Euregioweg (Rondweg) 6 Coevorden Argos Coevorden
€ 0.839 Parallelweg 39 Coevorden Argos Coevorden
€ 0.839 Euregioweg 6 Coevorden Argos Coevorden
€ 0.859 Weerdingerkanaal NZ 231 Nieuw-Weerdinge Tinq Nieuw-Weerdinge
€ 0.879 Hondsrug 20 Emmen Esso Emmen
€ 0.879 Hondsrugweg 20 Emmen Autobedrijf De Grote Emmen Bv Emmen
€ 0.889 Nulweg 25 Ter Apel OK Ter Apel
€ 0.902 Rondweg 75 Emmen Gulf Emmen

Alle lpgprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Drenthe.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Tweets

Bron: Twitter

Het was een bijzondere dag gisteren, trots op onze prestatie met dit jonge team @vv_emmen. Maar ook verdriet en teleurstelling vanwege alle onzekerheid over de toekomst van de club..

@dimitriensing @NACnl Dit is vragen om een miskleun tegen Emmen. 🤦‍♂️

@DonateJoling @FC_Emmen Inloggen op daarna klik je rechtsboven in de rode balk op je naam, dan op “mijn profiel” en dan staat er bij meldingen op de pagina die dan tevoorschijn komt “klik hier” om je stoelen terug te kopen.

@geraldbenes @FC_Emmen @Outblast77 Gelukkig wel! Zowel morgen als zaterdag ✅!

@ttjz78 @FC_Emmen @Outblast77 Is toch logisch dat alle seizoenskaart houders eerst zijn? En logischerwijs blijven er dan heel weinig kaarten over.

Ik denk dat @FC_Emmen (of @NACnl 😉) deze teams moet kunnen hebben. Niveau is niet echt eredivisiewaardig. #vvvalm

@Zlajan @ByronFr20 Zijn nog 2 ploegen die dat denken vermoed ik.

Allemaal erg aan elkaar gewaagd uit de KKD.

In principe is Emmen favoriet maar dat is wel altijd lastig vanuit de eredivisie. Vermoed dat die morgen een hele lastige avond gaan krijgen.

Als newbie Drent verbaasd over de gelatenheid waarmee provincie en dorpsgenoten het allemaal laten gebeuren. Ter Apel (gr) maar vooral gezeik in Emmen e.o.. Recent “overloop” in Assen. Eigen dorpje overspoeld met gelukszoekers en nep vluchtelingen. Het is allemaal zo vermoeiend

Ik vind het in ieder geval mooi nieuws: FC Emmen haalt een oud-speler terug als trainer voor de jeugdopleiding. Marc Hegeman wordt na de zomer trainer van de Onder 16 van de Drentse club.

@MeneerScorito @FC_Emmen blijf jij maar jinxen, kaarten inmiddels binnen stuur zaterdag wel even een foto van het scorebord 😆

Wij gaan naar Emmen toe
👊🏻👊🏻💛🖤
#NACpraat
@NACnl
@NACSupver

@ROOIEKO @BozeKameraden Emmen uit leuker dan Belgrado, Marseille en Tirana gecombineerd

@nielsdijkhuizen Dick gaat nog met heimwee terugdenken aan de supporters van FC Emmen...🙌 #DickVeurMekaor #Hierkomikweg

@ttjz78 @OnderhetHunebed @FC_Emmen Nice, wij ook!

@FC_Emmen Als ze het op het veld maar beter voor elkaar hebben… #grapjemoetkunnen 😜

@DustinBroon10 Ik heb toch ook wel een zwak voor Emmen.

Al gun ik het onze jongens bij VVV ook zeer zeker.

@JornReuvers @FC_Emmen Dit gebeurt vaker als je bv. koopt via Safari en vervolgens na betaling door je app doorverwezen wordt naar een andere browser op je telefoon. Zoals FC al aangeeft, geen probleem gelukkig.

@ttjz78 @FC_Emmen @Outblast77 Ah gelukkig! Fijn!!

@FC_Emmen @julger77 @Outblast77 Gelukt! 2kaarten kunnen kopen.
Zoon is erg blij.

@ron8terberg1 @burgercomiteeu Van uit emmen??

Grapjeeeeeee

@FC_Emmen Ik heb de bevestigingsmail wel, maar als ik naar de pagina ga krijg ik bericht dat de betaling nog in verwerking is. Geld is al wel van de rekening. Zal wel goedkomen medunkt, maar ik meld 't maar even.

@ttjz78 @FC_Emmen @Outblast77 Lukte eerst niet maar met wat gewissel in de winkelwagen en wat kunst en vliegwerk uiteindelijk wel. Zie foto.
Maar wel heel lullig zoals het nu is gegaan. Het is allemaal al lastig genoeg zonder seizoenskaarten.

@SonjaB22 @OnderhetHunebed @FC_Emmen Ik heb nu alsnog 2 tickets kunnen kopen. Niet naast elkaar. Wel op dezelfde rij

Goed nieuws voor FC Emmen in aanloop naar het duel van morgen tegen NAC in de eerste halve finalewedstrijd van de play-offs: Veldmate, Burnet, Antonisse en El Messaoudi zijn morgen inzetbaar. Veendorp, Dirksen en Darfalou ontbreken, naast de langdurig geblesseerden uiteraard.

Dus Rob Penders officieel hoofdtrainer Fc Emmen..

Nu nog 2 assistenten erbij ...
Een wat ervaren man...
En een nieuwe oud speler

Doek valt voor voormalig pand seksshop in Emmen. Plan voor bouw appartementen en woningen

@Jastno2 Aktief zijn is altijd goed, buitenlucht, bewegen en gezond eten. In Emmen kan dat allemaal. 👍🤡🏃‍♀️🏃‍♀️

FC Emmen probeert de nacompetitie niet als een vloek, maar juist een zegen te zien. Dick Lukkien en Mike te Wierik vertellen hoe.

Zoveel mensen die moeite hebben met het kopen van kaarten en @FC_Emmen die niks laat horen. Geef duidelijkheid aan je supporters!

Deelname aan de nacompetitie is voor Eredivisie-clubs de afgelopen jaren een garantie op degradatie gebleken. Trainer Dick Lukkien en routinier Mike te Wierik leggen uit hoe FC Emmen die vloek wil doorbreken.

@Mloes79 @FC_Emmen @jorritjee5 Zou ik niet willen zeggen, maar voor dizze keer dan

wat een zooitje met de kaartverkoop klik je kaarten aan kun je niet betalen vervolgens zijn ze weg grote schande! @FC_Emmen #fcemmen

@FC_Emmen @Outblast77 @FC_Emmen zelfs met lidmaatschap kun je nu geen kaart kopen geeft ie aan. Echt bagger. Seizoen lang iedere wedstrijd thuis geweest, laatste paar wedstrijden ook uit. Dit is echt, echt balen!

@Mloes79 @jorritjee5 @FC_Emmen De site loopt steeds vast!

@FC_Emmen @jorritjee5 Altijd een goed advies! 😜😂

@jorritjee5 @FC_Emmen Inloggen, klikken op je naam rechtsbovin en dan mijn profiel en dan staat daar onder melding iets waar je kunt klikken!

@jorritjee5 @FC_Emmen

Onderaan staat een filmpje met uitleg

@FC_Emmen waar koop je je kaart terug?

🇳🇱 Vier clubs, één Eredivisieplek:

𝐕𝐚𝐧𝐝𝐚𝐚𝐠
VVV-Venlo v Almere City

𝐌𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧
NAC v FC Emmen

𝐙𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠
Almere City v VVV-Venlo
FC Emmen v NAC

#vvvalm | #nacemm | #eredivisie

Wel even credits geven nog overigens. Ik heb er een silhouet van gemaakt, maar de foto is van Evelijn van @FC_Emmen als ik me niet vergis. Zag haar vanaf de tribune heel mooi wat mensen opzij dirigeren zodat ze deze foto kon maken. Alle props 👏🏻👏🏻👏🏻

@RK_EMMEN 250+ inmiddels!

Op hoeveel staat de teller @FC_Emmen ?

Vandaag 33 jaar geleden was in het (oude) Abe Lenstra stadion aan de JH Kruisstraat de historische wedstrijd: sc Heerenveen - Emmen. De finale van de nacompetitie werd 2-0 door goals van @DijkMarten en Gert-Jan Verbeek. Dit betekende: promotie naar de Eredivisie. Ik was erbij.

@SjoerdJan65 @NOS @NLRebellion Het woord #klimaatterroristen past toch veel beter bij die grote winstgevende vervuilende olieproducenten zoals #Shell, #BP, #Exxon #Aramco #Mobil #Total #ChevronTexaco?‼️

Zij weten al tientallen jaren dat de planeet gevaarlijk heet gaat worden🧐‼️

Achter de schermen bij de opening van de Dutch #tango week in @Gem_Amersfoort. Geweldige muziek en dans, en immaterieel erfgoed van Unesco

@saabvrienden Ja, dat denk ik ook. Maar er zat serieus veel werk aan en ik was toen niet in de positie om daar veel geld aan te kunnen besteden. Ik moest een auto hebben die het deed en die paste bij veel kilometers maken. Het werd een V70 op LPG. Inmiddels met de vierde V70…

Een stevige delegatie vanuit Emmen in De Galgenwaard. Voor de ploeg van Dick Lukkien is het vandaag vooral een kwestie van fit blijven en wellicht wat vertrouwen tanken voor de nacompetitie. #utremm

@alexvncuijk @fvd_lvc @dgmaasland @DennisGreijn @jorisgerritsen @Herman_Wissink @arenalokaal @DeMaasDriehoek @D66 @VVD Lokale Politiek Grave (LPG) diende schriftelijke vragen over de Merlet locatie Velp.

Het gevoel ‘nooit meer van het #AZCGrave af te komen’ door er een grote regionale school te zetten is wel wat nu gevoeld wordt.

@ericcingel 110 pk deze moter zit ook in de A klasse van Mercedes.
Op lpg is hij nog steeds super snel.

@Willeke86Willem Boven Emmen....tegen de Duitse grens aan.
Kan je gelijk goedkoop tanken....

@BartNijman Zefs mijn escalade op lpg is schoner dan welke EV dan ook, en als de motor op is laat ik m reviseren en gaat ie weer 400.000 km mee, nog jarenlang goed voor ritjes Eindhoven - Olhão.

@HarrieVermeer @MinisterKenE Lijkt op diesel en LPG.

@SciteCito @attjekuiken Én aan de overheid , belastingen op energie en distributie , op groenten en fruit , op benzine, diesel en Lpg én op de auto’s . Over Graaiflatie gesproken !

@carladikfaber Het is liegen & bedriegen => #fossielesubsidies bestaan niet, het is verzinsel v/d milieubeweging. Alternatieve energie wordt namelijk gesubsidieerd. De commerciële verkoopprijs van benzine bestaat voor 63% uit verbruiksbelasting (BTW +/+ Accijnzen) & bij Diesel 52% & bij LPG 41%

@Geertjan_Oxe Koffie genoeg op vandaag, tijd voor LPG.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.