Kozijnspecialist

Wat kost een klus in en om het huis?

Prijzenindex heeft onderzocht wat de uurtarieven zijn en wat klussen zoal kosten om uit te laten voeren bij een vakman of specialist.

Vind de goedkoopste kozijnspecialist. De laagste uurtarieven en totale kosten voor klussen door de kozijnspecialist vind je op prijzenindex.

De kosten voor het uitvoeren van klussen door een kozijnspecialist zijn vaak aanzienlijk lager wanneer je eerst meerdere offertes aanvraagt.

Ervaren kozijnspecialist

Bedrijf Adres Plaats
'De Kozijnspecialist' machinale houtbewerking... Potlodenlaan 1 4614 RE Bergen op Zoom
Aron 2013 Zwanenburg
HUBILIT Soderblomstraat 16 2131 GK Hoofddorp
OBQ Grill De Factorij 4-B 1689 AL Zwaag
V.O.F. van Gestel Dak- en Kozijnspecialist Dravikstraat 12 5662 EJ Geldrop
VA Bouw Celsiusstraat 32 1704 RW Heerhugowaard
Van Zuthem Betonvormen Mispellaan 15 7954 HJ Rouveen
ZwaLu Windows Veenbesstraat 6 9521 KJ Nieuw-Buinen

Kosten voor de kozijnspecialist in Amersfoort aan de hoge kant

Een kozijnspecialist in Amersfoort heeft een uurtarief dat aanzienlijk hoger ligt dan het landelijk gemiddelde. De kosten voor een klus door een kozijnspecialist in Amersfoort kunnen daardoor hoger uitvallen.

Het inhuren van een kozijnspecialist uit een naburig dorp voor langere klus wil dan ook nog wel eens voordeliger uitpakken.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.