Internet, TV, telefonie

Goedkoopste Internet, bellen, tv

Op internet en televisie en telefonie, als u nog een vaste lijn heeft, kunnen veel huishoudens besparen. Daarnaast is het soms mogelijk voor hetzelfde geld meer zenders of een snellere verbinding te krijgen. Wat is op het ogenblik voor jou het goedkoopste alles-in-1 pakket?

Voor nieuwe Ziggo abonnees is er bijvoorbeeld ook het Ziggo voordeelpakket dat je internet, televisie en bellen geeft dat al snel 10 euro goedkoper is dan het Ziggo Start alles-in-1 pakket. Dit pakket is alleen voor nieuwe abonnees beschikbaar, het loont dan ook dikwijls om net als bij energie, jaarlijks over te stappen van internetprovider.

De meeste consumenten die niet heel veel gamen, downloaden of online film kijken kunnen prima af met een langzamer internetabonnement. De snelheden die vandaag de dag in de startpakketten van de providers aangeboden worden zijn vaak al vele malen sneller dan wat er vroeger was en de behoefte aan veel bandbreedte is lang niet bij iedereen dusdanig gestegen dat het ineens een glasvezelverbinding van vele honderden MB's nodig maakt. Je kunt dan ook vaak besparen door een langzamer abonnement te nemen. Ook kun je overwegen om bijvoorbeeld geen televisie apart af te nemen maar tv via internet te kijken (dan is 20MB/s of sneller wel weer handig).

Wellicht dat je YouFone of T-mobile vooral kent van mobiele telefonie, maar je kunt via deze providers ook prima een combi-abonnement afsluiten met televisie, internet en als je dat nog wilt vaste telefonie.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.