Winkelen

Boodschappen

Waar kun je zo goedkoop mogelijk je boodschappen doen? Een overzicht van de voordeligste winkels en de beste aanbiedingen voor bier en wijn.

Wijn
Wijn

Een heerlijke tempranillo of een fruitige rosé. Genieten doe je met een goed glas wijn. En goede wijn hoeft helemaal niet duur te zijn, neem dus snel een kijkje in het overzicht met alle wijnaanbiedingen.

Bier
Bier

Heerlijke speciaalbieren en scherpe kortingen op kratten bier. Alle actuele bieraanbiedingen op een rijtje.

Bespaartips

  • Koop in wanneer het goedkoop is. Toiletpapier afgeprijsd, vaatwasblokjes of andere noodzakelijke maar niet bederfelijke producten, koop meteen een heleboel. Misschien een grote uitgave, maar als je het inkopen had uitgesteld dan had je meer betaald.
  • Eten over, bewaar het. Van de restjes die je invriest of de volgende dag weer klaar maakt kun je nog prima een leuke maaltijd maken en je gaat er verspilling mee tegen.

Besparen op boodschappen als je elke dag naar de supermarkt gaat

(Gierige Gerda)

Een van mijn tips om te besparen is om zo min mogelijk boodschappenmomenten in te plannen. Voor veel mensen is het het voordeligst om weekboodschappen te doen, met misschien een klein extra versmoment halverwege de week. Maar uiteraard zijn er altijd mensen die liever elke dag boodschappen gaan doen en ook ik doe tegenwoordig (bijna) …

Het bericht Besparen op boodschappen als je elke dag naar de supermarkt gaat verscheen eerst op Gierige Gerda.

Waarom een weekbudget voor mij (en misschien voor jou ook) niet werkt

(Gierige Gerda)

Iets wat je misschien niet van mij verwacht is dat ik geen vast weekbudget heb. De ene week geef ik 75 euro uit. De andere week lukt het voor 25 euro. Maar waarom kies ik er voor om niet elke week een standaard bedrag aan te houden voor mijn boodschappen? En hoe zorg ik ervoor …

Het bericht Waarom een weekbudget voor mij (en misschien voor jou ook) niet werkt verscheen eerst op Gierige Gerda.

Wanneer kijk je naar verpakkingsprijs in plaats van liter of kiloprijs?

(Gierige Gerda)

Gisteren was ik voor mijn weekboodschappen in de supermarkt, één van de items op mijn lijstje was ‘geraspte kaas’. Ja, ik weet dat een blok goedkoper is en meestal rasp ik liever zelf mijn kaas, maar soms moet je ook (kunnen) kiezen voor de makkelijkste optie. Maar dat betekent niet dat ik dan niet de …

Het bericht Wanneer kijk je naar verpakkingsprijs in plaats van liter of kiloprijs? verscheen eerst op Gierige Gerda.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.