Winkelen

Boodschappen

Waar kun je zo goedkoop mogelijk je boodschappen doen? Een overzicht van de voordeligste winkels en de beste aanbiedingen voor bier en wijn.

Wijn
Wijn

Een heerlijke tempranillo of een fruitige rosé. Genieten doe je met een goed glas wijn. En goede wijn hoeft helemaal niet duur te zijn, neem dus snel een kijkje in het overzicht met alle wijnaanbiedingen.

Bier
Bier

Heerlijke speciaalbieren en scherpe kortingen op kratten bier. Alle actuele bieraanbiedingen op een rijtje.

Bespaartips

  • Koop in wanneer het goedkoop is. Toiletpapier afgeprijsd, vaatwasblokjes of andere noodzakelijke maar niet bederfelijke producten, koop meteen een heleboel. Misschien een grote uitgave, maar als je het inkopen had uitgesteld dan had je meer betaald.
  • Eten over, bewaar het. Van de restjes die je invriest of de volgende dag weer klaar maakt kun je nog prima een leuke maaltijd maken en je gaat er verspilling mee tegen.

Bonnetje: “Als ik over het boodschappenbudget heen ga, leg ik dingen terug”

(Yasmine Esser) Niels (37) houdt van korting. Hij bepaalt aan de hand van aanbiedingen wat zijn gezin eet die week. Vlees koopt hij alleen met een 35% sticker. Hoe doe jij boodschappen?“Ik maak altijd een boodschappenlijstje in de app van Albert Heijn. Soms bestel ik het online en soms ga ik met dat lijstje naar de winkel. […]

Bonnetje: “Ons gezin leeft van aanbiedingen”

(Yasmine Esser) Voordat Anne (32) boodschappen doet, spit ze alle reclamefolders door. Zij leeft met haar gezin van aanbiedingen, zegt ze zelf. Wat heerlijk dat je zo van de aanbiedingen bent.“Nou, ik zeg altijd tegen anderen: kijk naar de acties, maar blijf ook letten op wat het goedkoopst is. Want een aanbieding is niet altijd het voordeligst.” […]

Bonnetje: “De ene keer ben ik zuinig, soms geef ik veel te veel uit”

(Yasmine Esser) Loes (36) doet voor haar gezin van vier boodschappen voor zo’n € 150 per week. Daar is ze tevreden mee, maar ze laat zich soms wel verleiden door feestdagen specials. Wat bedoel je met feestdagen specials?“Alle dingen waar je een kapitaal voor betaalt, maar die altijd erg lekker zijn, haha. Bijvoorbeeld de speciale etenswaren rondom […]

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.