Winkelen

Boodschappen

Waar kun je zo goedkoop mogelijk je boodschappen doen? Een overzicht van de voordeligste winkels en de beste aanbiedingen voor bier en wijn.

Wijn
Wijn

Een heerlijke tempranillo of een fruitige rosé. Genieten doe je met een goed glas wijn. En goede wijn hoeft helemaal niet duur te zijn, neem dus snel een kijkje in het overzicht met alle wijnaanbiedingen.

Bier
Bier

Heerlijke speciaalbieren en scherpe kortingen op kratten bier. Alle actuele bieraanbiedingen op een rijtje.

Bespaartips

  • Koop in wanneer het goedkoop is. Toiletpapier afgeprijsd, vaatwasblokjes of andere noodzakelijke maar niet bederfelijke producten, koop meteen een heleboel. Misschien een grote uitgave, maar als je het inkopen had uitgesteld dan had je meer betaald.
  • Eten over, bewaar het. Van de restjes die je invriest of de volgende dag weer klaar maakt kun je nog prima een leuke maaltijd maken en je gaat er verspilling mee tegen.

Dit bespaar je door zelf groenten te snijden in 2024

(Gierige Gerda)

Zelf je groenten snijden is in de meeste gevallen goedkoper. Bij losse groenten is het makkelijk uit te rekenen, voor 500 gram losse broccoli betaal je 1,44 euro en als je het voorgesneden koopt betaal je 3,48 euro voor dezelfde hoeveelheid. Bij gemixte groenten is dit stukken lastiger. En daarom schreef ik in 2020 al …

Het bericht Dit bespaar je door zelf groenten te snijden in 2024 verscheen eerst op Gierige Gerda.

Boodschappen duur? Zo krijg je ze gratis

(Renee Lamboo) Niets betalen voor eten en drinken? Er zijn manieren om gratis boodschappen te scoren. Ik deel 5 gouden tips.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.