Winkelen

Boodschappen

Waar kun je zo goedkoop mogelijk je boodschappen doen? Een overzicht van de voordeligste winkels en de beste aanbiedingen voor bier en wijn.

Wijn
Wijn

Een heerlijke tempranillo of een fruitige rosé. Genieten doe je met een goed glas wijn. En goede wijn hoeft helemaal niet duur te zijn, neem dus snel een kijkje in het overzicht met alle wijnaanbiedingen.

Bier
Bier

Heerlijke speciaalbieren en scherpe kortingen op kratten bier. Alle actuele bieraanbiedingen op een rijtje.

Bespaartips

  • Koop in wanneer het goedkoop is. Toiletpapier afgeprijsd, vaatwasblokjes of andere noodzakelijke maar niet bederfelijke producten, koop meteen een heleboel. Misschien een grote uitgave, maar als je het inkopen had uitgesteld dan had je meer betaald.
  • Eten over, bewaar het. Van de restjes die je invriest of de volgende dag weer klaar maakt kun je nog prima een leuke maaltijd maken en je gaat er verspilling mee tegen.

Besparen op je boodschappen? Met deze tips lukt het, zélfs met die hoge prijzen van nu

(Renee Lamboo) Het geld vliegt onze portemonnee uit in de supermarkt. Dat kan minder, echt waar. We geven je achttien tips om minder uit te geven aan boodschappen, zonder dat je minder lekker gaat eten. Ik was zo iemand die vier keer per week naar de winkel ging. Even dit, even dat. Elke keer was ik minimaal […]

Bonnetje: “Ook mijn pubers speuren naar aanbiedingen”

(Jasmine Groenendijk) Inèz (44) woont samen met haar man en hun drie puberzoons. Dankzij haar slimme speurwerk naar aanbiedingen blijft ze binnen een boodschappenbudget van € 200 per week.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.