Winkelen

Boodschappen

Waar kun je zo goedkoop mogelijk je boodschappen doen? Een overzicht van de voordeligste winkels en de beste aanbiedingen voor bier en wijn.

Wijn
Wijn

Een heerlijke tempranillo of een fruitige rosé. Genieten doe je met een goed glas wijn. En goede wijn hoeft helemaal niet duur te zijn, neem dus snel een kijkje in het overzicht met alle wijnaanbiedingen.

Bier
Bier

Heerlijke speciaalbieren en scherpe kortingen op kratten bier. Alle actuele bieraanbiedingen op een rijtje.

Bespaartips

  • Koop in wanneer het goedkoop is. Toiletpapier afgeprijsd, vaatwasblokjes of andere noodzakelijke maar niet bederfelijke producten, koop meteen een heleboel. Misschien een grote uitgave, maar als je het inkopen had uitgesteld dan had je meer betaald.
  • Eten over, bewaar het. Van de restjes die je invriest of de volgende dag weer klaar maakt kun je nog prima een leuke maaltijd maken en je gaat er verspilling mee tegen.

Steeds eten bestellen? Zo stop je ermee

(Chantal Tromp)

Is het een valkuil voor jou: eten bestellen? Via de Thuisbezorgd-app of een belletje naar de pizzeria? We delen tips om van die verslaving af komen. Door Minke Je bent moe, hebt geen zin om te koken of je hebt […]

Het bericht Steeds eten bestellen? Zo stop je ermee verscheen eerst op PorteRenee.

Alles wordt duurder, des te meer reden om te beleggen

(Renee Lamboo)

Alles wordt duurder de laatste tijd. Boodschappen, gas, benzine. Dat zorgt voor inflatie en dat is dan weer een belangrijke reden waarom wij beleggen. Ik leg het je allemaal uit. Ik schrok de laatste keer bij de supermarkt. Na jaren […]

Het bericht Alles wordt duurder, des te meer reden om te beleggen verscheen eerst op PorteRenee.

Besparen door 1 x per week boodschappen te doen: zo doe je dat

(Chantal Tromp)

Besparen op boodschappen? Doe één keer in de week boodschappen. Goed voor je portemonnee en geeft rust. Ik geef je vijf tips. Door Minke 1. Kies het juiste moment Boodschappen doen als je vermoeid en hongerig uit je werk komt, […]

Het bericht Besparen door 1 x per week boodschappen te doen: zo doe je dat verscheen eerst op PorteRenee.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.