LPG

Goedkoopste tankstations voor LPG bij Tynaarlo

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van lpg bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste lpg tanken in de buurt van Tynaarlo.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 0.649 A7 Zuid Km 210 Kolham DIKKE LINDE Kolham
€ 0.659 Rijksweg A7 Kolham TOTALENERGIES VEENBORG Kolham
€ 0.664 Peelo 22A Assen TotalEnergies Assen
€ 0.679 Groningerstraat 126 De Punt TotalEnergies De Punt
€ 0.689 Dorpsstraat 1 Tynaarlo Tankstation Tynaarlo
€ 0.719 Balkenweg 2 Assen BP Assen
€ 0.719 Valdareseweg 58 Dwingeloo DE VALDERSE Dwingeloo
€ 0.729 A28 Westzijde Km 177 Assen ZEYERVEEN Assen
€ 0.739 Kanaalweg 203 B Midden-Drenthe AVIA XPress Midden-Drenthe
€ 0.749 Industriepark 4 Leek Gulf Leek
€ 0.749 Ulgersmaweg 38-40 Groningen FireZone Groningen
€ 0.759 Korenmolendreef 2 Slochteren Tamoil Slochteren
€ 0.759 Oude Postweg Oostzijde 1 Midwolde GROENE LAND Midwolde
€ 0.769 Anlooerweg 6 Annen Avia Annen
€ 0.779 Hoofdweg 5 Schildwolde Shell Schildwolde
€ 0.779 Diepswal 22 Leek BP Leek
€ 0.789 Garnwerderweg 2a Winsum Gn OK Winsum Gn
€ 0.799 1e Energieweg 17 Roden Shell Roden
€ 0.819 Kerkstraat 73 Hoogezand Shell Hoogezand
€ 0.819 Rijksweg N360 130 Groningen OK GRONINGEN OOST Groningen
€ 1.009 Rijksweg N33 nz in Rolde Rolde Esso Rolde

Alle lpgprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Drenthe.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Tweets

Bron: Twitter

Nu te zien via de kabelkrant van RTV Tynaarlo (@TynaarloLokaal )
‘Deze week in Boek2Musch’ aandacht voor ‘Wat ik niet deed’ van @BolleJohnny Een aanrader! @LetterRijn

RTV Tynaarlo is te zien via Ziggokanaal 49 (Groningen, Drenthe & deel van Friesland)

Net een droom gehad dat ik door Joost Eerdmans uit de studio van RTV Tynaarlo Lokaal werd verdreven. De rechtse rakkers... Ja ik ben echt net 5 minuten wakker.

Heb je spullen die je wilt weggooien maar die een ander nog kan gebruiken, eventueel na reparatie? Lever ze gratis in tijdens de Geef het door week van 5 t/m 9 juni, bij de inzamelauto vd gemeente Tynaarlo, op verschillende locaties in de gemeente.➡️ ♻️

Gelukkig mogen wij toch al niet op het hoofdveld 😇

Eindelijk weer eens geslapen zonder nachtelijke onderbrekingen, dat is toch een verschil van Tynaarlo tot Tokio!

@basbaalmans @dvhn_nl @FCZuidlaren @Tynaarlo @vakovoetbal @svtynaarlo Ha Bas, feedback is altijd welkom hoor, je hebt m’n nummer! En VAKO komt toch uitgebreid aan bod in het verhaal?

Een jaar coalitie in Tynaarlo, wat heeft het ons gebracht? Onze politieke doelen zijn opgenomen in het Coalitie Akkoord “iedereen hoort erbij en doet ertoe”. Na dit eerste jaar maken we de balans op.

Ja alleen jammer dat die journalist van @dvhn_nl er weer een behoorlijk @FCZuidlaren verhaal van heeft gemaakt ipv @Tynaarlo brede problematiek inclusief oa @vakovoetbal en @svtynaarlo en de wethouder vervolgens ook alleen maar over het lava veld rept.. Tsja..

Tussen Bunne en Winde, nabij de brug, staat een insectenhotel! Gevuld met o.a. stro, hout & dakpannen is het een ideale plek voor insecten. Goed voor de biodiversiteit! Complimenten voor dit initiatief van werkgroep Groen van Dorpsbelangen Bunne-Winde-Bunnerveen en @lbdrenthe

@StrootmanSL @Tynaarlo . Complimenten aan wethouder @JurrytVellinga die nu doorpakt en vooruit wil.
#Laarhove

Het college van B&W heeft de ontwerpomgevingsvisie vastgesteld, waarin staat wat de gemeente belangrijk vindt tussen nu en 2040 als het gaat om een aantrekkelijk woon- en leefklimaat voor de inwoners. De visie en andere info staat op: .

Het eerste jaar college van B&W Tynaarlo: de 4 wethouders aan het woord over het afgelopen en het komende jaar. Luister hier:

@henkbulder Die hebben we niet in de gemeente Tynaarlo. We zijn namelijk niet aangesloten bij de landelijke Ombudsman.

-COLLECTANTEN GEZOCHT-

Van 3 t/m 8 juli (week 27) mogen #collectanten voor de @DierenambulanceGroni met #collectebussen voor contant geld en met QR-code langs de deuren.
Dit mag in de gemeenten: @Groningen, het @Hogeland, @Tynaarlo, @Eemsdelta en @Noordenveld.

Ik wandelde vandaag weer es door Eelde. Gemeente Tynaarlo heeft nog niet gemaaid 👌🏾Zuring, klaver, boterbloemen, pinksterbloemen etc etc en een onzichtbare vijver met kwakende kikkers. Nice!

Vanavond raadsdebat @Tynaarlo + infoavond @Gem_Rijswijk over 't grootste burgerinitiatief v Nl die betaalbaar inclusief wonen met sociale hr realiseert. Er is onjuiste beeldvorming over ons v tegenstanders. Oordeel zelf: landelijk steun van oa @PvdA @cdavandaag @christenunie @VVD

@KaBeDeGe @StrootmanSL Via deze link kunt u de stukken die gepresenteerd zijn bekijken: Daar vindt u ook hoe en tot wanneer u kunt reageren op de plannen.

Interview Met Janny Roggen aftredend lid PS en prominent lid onze afdeling Tynaarlo #lokaalbetrokken lees hier ....

Wat een geweldige opkomst en enthousiasme! Veel positieve feedback tijdens de bewonersavond waarin @StrootmanSL en @Rene_Kuiken het stedenbouwkundige plan en beeldkwaliteitsplan (99%) voor de groene woonwijk Laarhove in #Zuidlaren @Tynaarlo presenteerden.

@knarreprak @henknijboer Daar wel, @Tynaarlo

Om alvast te noteren:
Vanaf maandag 29 mei 2023 kunnen verenigingen, clubs en stichtingen uit de gemeenten Midden-Drenthe, Assen, Tynaarlo en AA en Hunze zich weer inschrijven voor de jaarlijkse #raboclubsupport stemcampagne. Doe mee en "spek de kas".
D…

Benieuwd naar uitkomst raadsdebat Tynaarlo morgenavond, over mogelijk Knarrenhof op locatie vrml Bladergroenschool in Paterswolde

De wieken van molens De Boezemvriend in De Groeve en De Zwaluw in Oudemolen staan de komende tijd in rouwstand. Dat is vanwege het overlijden van hoofdmolenaar Gerard de Haan. Wij wensen zijn vrouw, familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

@SjoerdJan65 @NOS @NLRebellion Het woord #klimaatterroristen past toch veel beter bij die grote winstgevende vervuilende olieproducenten zoals #Shell, #BP, #Exxon #Aramco #Mobil #Total #ChevronTexaco?‼️

Zij weten al tientallen jaren dat de planeet gevaarlijk heet gaat worden🧐‼️

Achter de schermen bij de opening van de Dutch #tango week in @Gem_Amersfoort. Geweldige muziek en dans, en immaterieel erfgoed van Unesco

@BartNijman Zefs mijn escalade op lpg is schoner dan welke EV dan ook, en als de motor op is laat ik m reviseren en gaat ie weer 400.000 km mee, nog jarenlang goed voor ritjes Eindhoven - Olhão.

@HarrieVermeer @MinisterKenE Lijkt op diesel en LPG.

@SciteCito @attjekuiken Én aan de overheid , belastingen op energie en distributie , op groenten en fruit , op benzine, diesel en Lpg én op de auto’s . Over Graaiflatie gesproken !

@carladikfaber Het is liegen & bedriegen => #fossielesubsidies bestaan niet, het is verzinsel v/d milieubeweging. Alternatieve energie wordt namelijk gesubsidieerd. De commerciële verkoopprijs van benzine bestaat voor 63% uit verbruiksbelasting (BTW +/+ Accijnzen) & bij Diesel 52% & bij LPG 41%

@Geertjan_Oxe Koffie genoeg op vandaag, tijd voor LPG.

@Mark_Pecqueur Proof of the pudding is in the eating: zoals je recent zelf aangaf rij je nog LPG. Waarom?

@ericcingel @texelverslaafde Heb Clio en LPG laten inbouwen.
Auto heeft meer koppel dan mijn oude diesel. Oké Deze Clio heeft dan ook 110pk

@ericcingel @texelverslaafde Bij 500 snelweg even kort 5min.
Kan je je blaas legen😉😂
Maar jij als chauffeur die maar 2 keer per week je auto nodig heeft.
Moet dan geen enkel probleem zijn. Diesel is duur,zou dan eerder in jou geval LPG rijden.

@Mark_Pecqueur De P in LPG is wel een dingetje.

@Mark_Pecqueur LPG, bestaat dat nog? 😆 The chase is better than the catch… kern van het verhaal is dat iemand dat in een microlino heeft gedaan, een veredelde opgevoerde brommobiel, en veel sympathieker dan elke verbrander.

Dat doe ik zonder tanken aan 3,5€/100km. Lang leve LPG.

@DavidM75289674 @SciteCito De industrie produceert ook vaak hun eigen waterstof als brandstof. Dit proces is ook zo eenvoudig dat je thuis zou kunnen produceren

Er zit alleen haken en ogen aan de opslag daarvan in bewoond gebied net zoals met LPG. Waterstof opslag is veiliger dan een volle grote batterij

@boobieke1 Grappig. Mijn vader met ons nog mee rondgereden. En op lpg voor de goedkoop.🤣

@KlompLoper @M_Tv_Wijck LPG ontzwavelen? Hoe dan?

@suzanne_GL LPG en diesel blijven ook na 2035 gewoon te koop.

LPG is propaan/butaan.
Waarvan propaan de meest vluchtige component is.
Propaan is zwaarder dan lucht.....

Hoe komt dat vanuit de kelder in de appartementen?
Dat stijgt niet omhoog!!!

via @telegraaf

@friesianmanes eens behalve Saab ; heb zelf Saab uit 1996 op LPG en dat ding brengt me overal en rijdt 1 op 11 ; ik hoef geen rommel uit Korea China en dat mag ik toch willen ?? N.B. heb bloedhekel aan Rutte

@ikgeefnooitop Hahahaha, daar gaan we met onze ontoereikende stroominfrastructuur. Dit zag ik al aankomen bij de overgang naar elektrisch autorijden. Gelukkig rij ik op LPG wat veel schoner is dat van het stroomnet aftappen. O ja, en scheelt mij flink in mij portemonnee 😊

@blaisetolky @LidewijdeParis Onderaan het stukje 'Moraal', vlak boven het gedicht Cum Laude van Coen Peppelenbos.

@WattisDuurzaam Ik schat, nog een jaartje of 10. Dan is het gewoon een auto. Auto's op diesel, benzine, lpg, wel of niet hybride, of volledig elektrisch. Allemaal auto's.

@daangraanbanaan @Robdebo59030021 Kan niet waterstof is kleiner dan lpg de installatie zou van alle kanten lekken

@johnbijl Zo'n bak loopt meestal op lpg, een vd meest schone brandstoffen. Uitstekende keuze dus voor een ondernemer, omdat hij vanaf 2025 niet langer welkom is in de kern van alle steden

Waarom is rijden op LPG niet de norm voor de transitie?

Brengt het niet genoeg op voor de schatkist?

#wnlopzondag

@SimoneSays123 Klopt niet helemaal: Hybride bestelauto's en bestelauto's op fossiele brandstof (diesel, benzine, LPG, aardgas) in Euroklasse/emissieklasse 5 hebben tot 1 januari 2027 toegang tot de uitstootvrije zone. En emissie klasse 6 tot 31-12-2027

Wij bieden een goed rijdend #dodge ram 1500 #pickup. Rijd op lpg. Apk geldig mei 2024. Zit perfekt in zijn lak. Het bj is 1996.

Nu online: flat ontruimd na opendraaien LPG-tank #DeLannoystraat #DenHaag

@Buitenhoftv @ecb @Lagarde Dus Oekraine kwam als een welkome inkomstenbron ,,Nordstream weg dus meer LPG Bankers van Blackrock al gezien en getekend ,,nu moeten we de USA gaan helpen .Helaas we gaan allemaal onder die hulp bestaat niet

@Martijn82012289 @xzena_nl Doe het idem maar dan met 25 liter LPG.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.