LPG

Goedkoopste tankstations voor LPG bij Leek

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van lpg bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste lpg tanken in de buurt van Leek.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 0.739 Peelo 22A Assen TotalEnergies Assen
€ 0.739 Groningerstraat 126 De Punt TOTAL De Punt
€ 0.739 Dorpsstraat 1 Tynaarlo Tankstation Plantinga Tynaarlo
€ 0.769 De Scheiding 59 Opende Fieten Olie Opende
€ 0.784 Mr Andreaestraat 22 Kollum TotalEnergies Kollum
€ 0.784 Meester Andreaestraat 24 Kollum TotalEnergies Kollum
€ 0.799 Zeijerveen 2 Assen Tamoil Assen
€ 0.799 A28 Westzijde Km 177 Assen ZEYERVEEN Assen
€ 0.809 Winkler Prinsstraat 26 Assen Avia Assen
€ 0.829 Balkenweg 2 Assen De Balken Kolk Assen
€ 0.839 Ulgersmaweg 38-40 Groningen FireZone Groningen
€ 0.849 Zoom 22 Assen Shell Assen
€ 0.859 Oude Postweg Oostzijde 1 Midwolde GROENE LAND Midwolde
€ 0.859 Oosterwoldseweg 7 Haulerwijk Tinq Haulerwijk
€ 0.879 Garnwerderweg 2a Winsum Gn OK Winsum Gn
€ 0.899 1e Energieweg 17 Roden Shell Roden
€ 0.909 Rijksweg N360 130 Groningen OK GRONINGEN OOST Groningen
€ 0.919 Rijksstraatweg 14 Haren Shell Haren
€ 0.919 Industrieweg 46a Assen Shell Assen
€ 0.919 Groningerweg 2 Bedum AVIA XPress Bedum
€ 1.018 Hoendiep 94 Groningen Gulf Groningen
€ 1.099 Rijksweg N33 Rolde Firezone Rolde
€ 1.099 Rijksweg A7 2 Niebert Shell Niebert

Alle lpgprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Groningen.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Tweets

Bron: Twitter

"Het advies van Bernard om Lisette haar roes te laten uitslapen, daar heb ik in geloofd", zegt Sylvia de V. "Hij leek er ervaring mee te hebben. En ik wilde geen paniek veroorzaken." #GHBzaak

@danielAFCdamsco Zo is dat, dank voor de mooie jaren. Toen ie nog geen directeur was leek hij me de aangewezen persoon. Samen met Marc heeft ie het ook qua resultaten, prima gedaan hoor. En daarbij, hij is uiteindelijk een van ons. Bon voyage!

@SanderBux95 Ik verwacht voorlopig niet dat ie 'op wat rode knoppen' gaat drukken, want China, etc, conventioneel zal wel iets grensoverschrijdend kunnen gaan plaatsvinden of wat kabeltjes worden doorgeprikt.
Maar enfin, ik ben een leek.

Svp RT
Wat heeft een verzekeringstussenpersoon nog voor
zin als deze niet voor 100% zijn specialisatie inzet voor de klant (leek) en meedenkt ter voorkoming van fatale gevolgen.
Onderstaande beschrijving is hier duidelijk in.
Info profiel.
@unigarantnl
@AutoriteitFM DMW/Dronten

@Randall08561347 @KerstensSandra Ook 'losgeslagen aap'?
En dan verraad de toon ook nog wel wat hè.
Dit leek me niet echt vriendelijk.

Niet alles gelijk gaan bagataliseren.

Werkzaamheden op de #A7 Heerenveen ► Groningen. Tussen Leek en Hoogkerk 7 km file, +15 min.

@BartDeMeulenaer Gisteren leek het echt wel op paniek, ofwel komt het besef dat ze in '24 zich bij de VDAB moeten inschrijven.

@MJ14NUN @Moniekske0409 @reza_athar Klopt. Branco is een brood voetballer, zijn pa is een supporter. Het leek even een sprookje te worden. Nu is het een hele foute satire .

@evert_mouw Jouw stuk verwoordt grotendeels wat ik ervaren heb als leek in de afgelopen jaren. En volgens mij zullen heel veel mensen zich uit 'het stille midden' hierin herkennen. Ik denk dat dit de grootste groep was tijdens Corona. Noch wappie, noch blinde beleidsvolger. Dank hiervoor!

@JWilshaus @MittemeijerOote @BartMaes16 Wel helemaal gelezen. Bij sommige uitspraken fronste ik (als leek) ook even de wenkbrauwen, maar de geest die het artikel ademt, is verfrissend.

het breekte me altijd om te zien dat disney princesses een slim waist hadden en dan had je mij die op een gasbom leek

@Antoon49826690 @ArmoedeMaaktM Niet om te denken in onmogelijkheden, maar wel om te laten zien dat het in dit geval voor mij makkelijker leek dan het was. En ik denk dat mensen in armoede daar heel vaak tegenaan lopen: dat er allerlei obstakels zijn die je niet opmerkt als je wel geld en gezondheid hebt.

Bro leek jaar geleden als een pussyio en nu grown

@op1npo @JanStruijs De waterstraal was ook wel even anders dan bij de corona protesten hé. Dit leek wel een regendouche.

Voor het eerst, voorzover ik weet, dat ik ooit een #paapje ben tegengekomen. Zag 'm eerst aan voor een roodborsttapuit, maar gelukkig corrigeerde de software bij mij al snel (meer op ).

@NikkieElfers @Catootje_1 Ik ben een leek hè. Het ziet er in ieder geval beter uit dan ik op een paard. Blijven oefenen. ;)

We gingen op de bonnegok uit eten maar in het preferred restaurant (ik noem geen namen) was niks vrij voor mensen zonder reservering. Ik vroeg de serveerster om een tip. De tent die zij aanraadde wordt mijn nieuwe go to resto. Mjam². Het leek wel een #vleescheettweetmeet

Het Joodse Schooltje in #Leek. Nu een klein museum.

Even naar mijn ouders geweest fiets ophalen. De fiets was toch iets te groot voor de oudere meneer.

Was gezellig druk op terrasjes van @HartjeOwijk. Leek wel Bloemendaal. White wine and stijl haar. BMW Mini

Of rosé met ijsblokjes 😱

Ja jullie worden gezien. Nu op @mediazaken

Even leek deze maandag het optreden van Flemming verpest voor de jonge Noah (8), die tijdens de show vol werd geraakt door een weg gemikt blik bier

@reza_athar Ik zag het ook en Gullit was verrast door de opmerking, maar leek het stiekem wel leuk te vinden.

Moeilijk te zien op deze foto, maar leek een hele regenboog rond de zon in de lucht. Iemand die weet welk tafereel dit was vandaag? 😊 @frankdeboosere? #dtv

@jennifer_elders Wat is dat?! In eerste instantie leek het op een vissenkop 😳

Toen ik passeerde leek ze wat bedeesd of wilde ze zich verstoppen ? 😊 #flowerpower

Vandaag in Antwerpen rondgelopen. Leek een stad buiten Europa. Als er geen omvolking is, waar zitten dan alle Belgen?

@twijfelix een Lijmen/Het Been referentie leek me iets té voordehandliggend

@basbaalmans @vvGOMOS @vvRoden @Tynaarlo @Noordenveld Mwoah.. wel wat stroef.. de Wedstrijdbal leek ook wat hard.. vertragend geheel…
Scherp blijven Bas! 😉

@ChristopheBundy @LosDarwinAwards @mediavakker Leek wel op @prosken zonder baard

@PositiefDoor @wimheun Lopen? Waar? Als je het over de driepunters van Van Bree hebt, daar was bij geen enkele een loopfout te bespeuren.

De fout van Mounce in de rebound leek me een flop van Van Bree, maar er was wel een miniem duwtje. No-call was waarschijnlijk beter geweest.

@SjoerdJan65 @NOS @NLRebellion Het woord #klimaatterroristen past toch veel beter bij die grote winstgevende vervuilende olieproducenten zoals #Shell, #BP, #Exxon #Aramco #Mobil #Total #ChevronTexaco?‼️

Zij weten al tientallen jaren dat de planeet gevaarlijk heet gaat worden🧐‼️

Achter de schermen bij de opening van de Dutch #tango week in @Gem_Amersfoort. Geweldige muziek en dans, en immaterieel erfgoed van Unesco

@saabvrienden Ja, dat denk ik ook. Maar er zat serieus veel werk aan en ik was toen niet in de positie om daar veel geld aan te kunnen besteden. Ik moest een auto hebben die het deed en die paste bij veel kilometers maken. Het werd een V70 op LPG. Inmiddels met de vierde V70…

@alexvncuijk @fvd_lvc @dgmaasland @DennisGreijn @jorisgerritsen @Herman_Wissink @arenalokaal @DeMaasDriehoek @D66 @VVD Lokale Politiek Grave (LPG) diende schriftelijke vragen over de Merlet locatie Velp.

Het gevoel ‘nooit meer van het #AZCGrave af te komen’ door er een grote regionale school te zetten is wel wat nu gevoeld wordt.

@ericcingel 110 pk deze moter zit ook in de A klasse van Mercedes.
Op lpg is hij nog steeds super snel.

@BartNijman Zefs mijn escalade op lpg is schoner dan welke EV dan ook, en als de motor op is laat ik m reviseren en gaat ie weer 400.000 km mee, nog jarenlang goed voor ritjes Eindhoven - Olhão.

@HarrieVermeer @MinisterKenE Lijkt op diesel en LPG.

@SciteCito @attjekuiken Én aan de overheid , belastingen op energie en distributie , op groenten en fruit , op benzine, diesel en Lpg én op de auto’s . Over Graaiflatie gesproken !

"En die ik in 2019 als ‘brandstof’ wilde gebruiken voor een carrièremove: werken als ervaringsdeskundige in de GGZ. Dat nieuwe beroep leek me geweldig."

@carladikfaber Het is liegen & bedriegen => #fossielesubsidies bestaan niet, het is verzinsel v/d milieubeweging. Alternatieve energie wordt namelijk gesubsidieerd. De commerciële verkoopprijs van benzine bestaat voor 63% uit verbruiksbelasting (BTW +/+ Accijnzen) & bij Diesel 52% & bij LPG 41%

@Geertjan_Oxe Koffie genoeg op vandaag, tijd voor LPG.

@Mark_Pecqueur Proof of the pudding is in the eating: zoals je recent zelf aangaf rij je nog LPG. Waarom?

@ericcingel @texelverslaafde Heb Clio en LPG laten inbouwen.
Auto heeft meer koppel dan mijn oude diesel. Oké Deze Clio heeft dan ook 110pk

@ericcingel @texelverslaafde Bij 500 snelweg even kort 5min.
Kan je je blaas legen😉😂
Maar jij als chauffeur die maar 2 keer per week je auto nodig heeft.
Moet dan geen enkel probleem zijn. Diesel is duur,zou dan eerder in jou geval LPG rijden.

@Mark_Pecqueur De P in LPG is wel een dingetje.

@Mark_Pecqueur LPG, bestaat dat nog? 😆 The chase is better than the catch… kern van het verhaal is dat iemand dat in een microlino heeft gedaan, een veredelde opgevoerde brommobiel, en veel sympathieker dan elke verbrander.

Dat doe ik zonder tanken aan 3,5€/100km. Lang leve LPG.

@DavidM75289674 @SciteCito De industrie produceert ook vaak hun eigen waterstof als brandstof. Dit proces is ook zo eenvoudig dat je thuis zou kunnen produceren

Er zit alleen haken en ogen aan de opslag daarvan in bewoond gebied net zoals met LPG. Waterstof opslag is veiliger dan een volle grote batterij

@boobieke1 Grappig. Mijn vader met ons nog mee rondgereden. En op lpg voor de goedkoop.🤣

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.