LPG

Goedkoopste tankstations voor LPG bij Denekamp

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van lpg bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste lpg tanken in de buurt van Denekamp.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 0.719 Nordhornsestraat 138 Denekamp Roeleveld-Rolink BV Denekamp
€ 0.759 Bornestraat 18 Weerselo Tinq Weerselo
€ 0.769 Abdijweg 62 Weerselo Fieten Olie Weerselo
€ 0.809 Eekboerstraat 54 Oldenzaal Tinq Oldenzaal
€ 0.809 Eekboerstraat 58 Oldenzaal TinQ Oldenzaal
€ 0.819 Enschedesestraat 150 Oldenzaal AVIA Oldenzaal
€ 0.849 Deurningerstraat 64 Deurningen AVIA Deurningen
€ 0.859 A1 Deurningen HET VEELSVELD Deurningen
€ 0.869 Holtwijkerstraat 3 Weerselo Garage Hoogendijk Vof Weerselo
€ 0.869 Schipleidelaan 3 Oldenzaal Shell Oldenzaal

Alle lpgprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Overijssel.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Vivid tot wel 25% cashback kan krijgen bij Shell tankstations?

Tweets

Volgens de @pvdaoldenzaal van #Oldenzaal mag het zwembad wel sluiten. Gas te duur om open te blijven door de oorlog in oekraïne maar wel als oplossing dat de inwoners met de auto naar Denekamp kunnen om te zwemmen. #raadsvergadering 🤡

@DePlaatVandaag Ik dacht bijna dat het de kerstshow is bij het tuincentrum Oosterik (vlakbij het Twentse Denekamp, ​​slechts 1 km van de Duitse grens). Want ik heb daar ook modelbouwen en een boom met gezicht gezien.

Aanrijtijd ambulance in Denekamp…. Dik 20 minuten geleden zagen we een fietser liggen, aangereden. Nu horen we eindelijk de sirene’s. De arme man zal inmiddels behalve gewond ook wel onderkoeld zijn 😡

@LexVerzijl Goedemorgen Lex ,nu met man en zoon onder weg naar Denekamp, @TCOosterik .

Jij ook een mooie zaterdag ❤️❤️❤️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🦋🦋🍀🍀😘😘

@RitaDeventer58 Wat Moët je in Denekamp of ga je naar een kerst winkel ?

Fietser gewond bij ongeval in Denekamp

UPDATE: Man (87) overleden bij aanrijding in Denekamp

#Denekamp - Vanmiddag om ca 14.50 uur vond er aan de Ootmarsumsestraat (N349) een ongeval tussen een auto en een fietser plaats. Bij het ongeval kwam de fietser om het leven. Dit betrof een 87-jarige man uit de gemeente Dinkelland. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

Fietser overleden bij aanrijding in Denekamp

Fietser overleden bij botsing met auto bij Denekamp #rtvoost

[PERSALARM] 15:36:07 Aanrijding letsel N342 - Nordhornsestraat Denekamp

15:06:01 P 2 BTW-01 ASS. AMBU N349 - OOTMARSUMSESTRAAT NOSSELTWEG DENEKAMP 051171

[PERSALARM] 14:52:05 Aanrijding letsel Nosseltweg Denekamp

Het Roderveld
Een natuurgebied in Twente dat ligt tussen Rossum en Denekamp. Het gebied (in beheer bij Natuurmonumenten )bestaat uit gemengd bos, heide en enkele vennetjes. Ook staat er op enkele plekken gagel.

#langshetwandelpad #gisteren #wandelen in #Twente

Deze week bestaat #BekiekTwente 9 jaar.
Daarom wordt u getrakteerd op foto's uit het archief.
Vandaag 4 prachtige landgoederen:
* Kasteel Twickel #Deldeneresch
* Kasteel Weldam #KerspelGoor
* Huize Singraven #Denekamp
* Havezate Herinckhave #Fleringen

De nieuwsbrief voor de film ‘Zo Doo Wiejleu Dat’ is verzonden. Op de hoogte blijven van de films die in #Denekamp te zien zijn?

Schrijf je dan hier in:


Bekijk hier de nieuwsbrief voor deze film:
]
#Dinkelland #Ootmarsum #Oldenzaal

Een prachtige beek. De Puntbeek in de Punthuizen bij Denekamp

'Nowhere Special' op woensdag 23 november

Ontroerend Brits drama over een alleenstaande glazenwasser die niet lang meer te leven heeft en op zoek moet naar adoptieouders voor zijn vierjarige zoontje.

Alle info:


#Denekamp #Dinkelland #Ootmarsum

Altered.Landacapes
2.27
102/731

#bogan #psychedelic #boganpsychedelic #bp #altered #landscapes #alteredlandscapes #digitalart #oilpainting #bass #guitar #country #city #novacene #australiana #agi #dalle2 #nft #aiart #deeptime #technosuperconsciousness #thespheres #ai #aus

@NLRebellion Goede zaak om vernielingen in rekening te brengen #Schiphol #KLM #Shell #BP #Tata..

Dit zijn de actuele #brandstofprijzen;
⛽ #Fietenolie, Uithuizen: benzine (E10): € 1,639 / diesel (B7): € 1,709 | ⛽ #Texaco, #Eemshaven: benzine (E10): € 1,869 / diesel (B7): € 1,889 | ⛽ #CleverTanken, #Leer (Dld.): E10: € 1,799 / B7: € 1,899 | #TBtanken / #TjerkBos

@AWEurope Het probleem van de Galue is dat de hele onderliggende techniek niet zo makkelijk verkrijgbaar is in Europa. Het is een Nissan Crew, een prachtige sedan die standaard werd geleverd met een 4 cilinder LPG motor of een 6 cilinder diesel. Taxi's en lesauto's in Tokio.

@ElektrischV @Groenlichtbe Enkele weken iemand gesproken die voor hybride had gekozen na een slechte ervaring met LPG in Italië.

Onbekend is onbemind.

Na 2 uur blussen en 45.000 liter water slaagde de brandweer van Clearfield county erin om een Tesla te blussen. Wagens op LPG mogen niet in ondergrondse parkings, elektrische wagens wel. Beiden zijn even gevaarlijk.

@DespinaEllo broer wat zeg jij wtf is lpg

Vandaag of morgen Benzine, Diesel of LPG tanken? Tank morgen, u bent dan #goedkoper uit! Meer info

De tankprijzen voor morgen: #Benzine € 1,928 (--1,4 ct), #Diesel € 1,899 (--1,4 ct), #LPG € 1,047 (--0,2 ct). #besparen #advies

@raretijden Ik denk dat er een parkeerverbod moet komen voor e-auto’s in parkeer garages net als dat van lpg auto’s. Het is dan niet het explosie gevaar van ontsnappend gas maar bij brand het gevaar dat de structuur van de garage wordt aangetast, dus verzwakt.

@r_snoek @Jeroenvvl @Maarten_NH Per 1 april 2022 heeft het kabinet de accijnstarieven voor ongelode benzine, diesel en LPG fors verlaagd om de stijging van de energieprijzen te dempen. De maatregel geldt tot eind 2022 en wordt verlengd tot en met 30 juni 2023. Ben benieuwd naar het BTW tarief?

@Krijgsmachtadj Er zijn diverse apps te downloaden waar u kan tanken. Ik rij zelf op LPG

Dat #autorijden is zwaar #milieubelastend. Ruim 2 kilo #CO2 per liter benzine 🤦

Voor elke liter benzine die je verbruikt komt 2269 gram CO2 vrij, voor elke liter #diesel is dat 2606 gram en bij #LPG is dat 1610 gram.

@Mama_ma84 Haalt het nog steeds niet bij de 0,70 Euro per ltr LPG

OG mechs + seafloor in LPG :o

@haanstra_j

Hier een excerpt van een boek waar moties om de grondwater problematiek aan te passen worden gerefereerd uit 2005, met indicaties dat dit een probleem is uit 2000. Het staat al zo'n 23 jaar op de to-do lijst

Vacancy: Technical Superintendent (LPG), Bernhard Schulte Shipmanagement, Limassol, Cyprus

@Jack650335781 @MartinVrijland @Bierebiek Ik denk dat alle partijen hier voordeel uit halen, Rusland vanwege de export en toenadering binnen BRICS, US vanwege LPG afzet, EU vanwege de investeringen in wederopbouw (Build Back Better)... het wordt alleen voor ons nogal sappelen terwijl ze onze rekeningen plunderen

🚗 Oldtimer van de dag: 72-SL-54, een oranje @Opel_Nederland Manta 16 s auto (LPG/benzine) uit 1977 #72SL54 #kenteken #Opel #klassieker #oldtimer #classiccar

@PeterBaars1111 Maar dat geldt toch ook voor lpg mi een zeer schone brandstof.

@JongNicode @hansvantelling zijn de exploitatiekosten gelijk, maar procentueel bedragen deze 13,5% voor diesel en 11% voor benzine. Wat betreft accijnzen staat benzine bovenaan met 45,6%, gevolgd door diesel (34,9%) en LPG (23,8%). De BTW heeft met 17,4% van de eindprijs bij alle een even groot aandeel.

@JongNicode @hansvantelling 1-2
de ruwe olieprijs & raffinagekosten voor diesel, met 31% van de pompprijs, hoger liggen dan voor benzine (23%) en LPG (28%). De opslag- & transportkosten liggen voor alle producten rond de 3%. De exploitatiekosten zijn voor LPG het hoogst: 28%. Voor diesel en Euro 95 benzine

Rijden op LPG of CNG? Maar… moeten we niet van het gas af?
Is #CNG (#aardgas) hetzelfde als #LPG (#autogas)? Beide brandstoffen worden als duurzamer alternatief voor #benzine en #diesel ingezet.
👉
#PrinsAutogas #PrinsLPG #duurzaam #milieuvriendelijk

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.