LPG

Goedkoopste tankstations voor LPG bij Nijmegen

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van lpg bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste lpg tanken in de buurt van Nijmegen.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 0.729 Neerbosscheweg 700 Nijmegen TotalEnergies Nijmegen
€ 0.729 Neerboschweg 700 Neerbosch TOTALENERGIES NEERBOSCH Neerbosch
€ 0.739 Elftweg 1 Grave Total Grave
€ 0.739 Energieweg 100 Nijmegen Tankstation Nijmegen
€ 0.739 Wijchenseweg 1 Nijmegen Esso Nijmegen
€ 0.739 Nieuwgraaf 28 Duiven Makro Duiven
€ 0.739 Wijchenseweg 1 (N326) Nijmegen Esso Nijmegen
€ 0.739 Elftweg 1 (N324) Velp (Nb) TotalEnergies Velp (Nb)
€ 0.749 Apeldoornseweg 18 Ede Gld Self Service Station De Driesprong-Ede B.V Ede Gld
€ 0.749 IJsseloordweg 15 Arnhem TOTAL Arnhem
€ 0.749 Apeldoornseweg 18 Ede TotalEnergies Ede
€ 0.749 Doctor C Lelyweg 31 Arnhem DE HAAN ARNHEM Arnhem
€ 0.749 Rijksweg A30 westzijde Ede TotalEnergies Ede
€ 0.749 Dr C Lelyweg 31 Arnhem Haan Arnhem
€ 0.749 IJsseloordweg 15 (N325 nz) Arnhem TotalEnergies Arnhem
€ 0.759 Waalstraat 5 Andelst Tinq Andelst
€ 0.759 Rijksweg A73 Westzijde Haps TotalEnergies Haps
€ 0.759 Amsterdamseweg 467a (N224) Arnhem TotalEnergies Arnhem
€ 0.759 Dr. W. Dreeslaan 10 Bennekom Tinq Bennekom
€ 0.759 A73 Westzijde Km 83.8 Haps DE LOKKANT Haps
€ 0.759 Griftdijk 27 Oosterhout Gld DE RIETGRAAF Oosterhout Gld
€ 0.759 Amsterdamseweg 469 Arnhem DE LEEREN DOEDEL Arnhem
€ 0.759 Lorentzstraat 5c Ede Gulf Ede
€ 0.759 Dr W Dreeslaan 10 (N781) Bennekom Tinq Bennekom
€ 0.769 Dr W Dreeslaan 25 Ede BP Ede
€ 0.769 Eldenseweg Westzijde 2 Arnhem MEYNERSWIJK Arnhem
€ 0.769 Deestersteeg 48 Deest Tankstation Deest
€ 0.769 Eldenseweg 2 Arnhem BP Arnhem
€ 0.769 Deestersteeg 1 Deest Rein Driessen Deest
€ 0.769 De Houtakker 2B Bemmel BP Bemmel

Alle lpgprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Gelderland.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Tweets

Bron: Twitter

@NathalieJBP Heerlijk zonnetje hier in Nijmegen!

Nieuw festival Nijmegen: niet perse gezellig, maar wel magisch

Bijzondere oproep van raadslid Bahlman in 1955. Waarschuwing voor hittestress in centrum Nijmegen. Stop met kap bomen, plaats er juist meer. Ook in Buitenwijken. #herinnering
Angst voor woestijnstad

@traveller1505 @NickyBouwers Probleem is dat er simpelweg niet genoeg spoor is tussen Nijmegen en Roermond voor zo'n dienst. En het verdubbelen + elektrificeren al zo'n 15 jaar loopt (en nog steeds niet begonnen is).

Uit 2007. "CDA en CDU vinden echter dat het dagelijkse verkeersinfarct in de grensregio doortrekking van de oost-westverbinding alleszins rechtvaardigt." Hoe verhoudt zich dat met het jarenlang tegenhouden van die spoorverbinding tussen Nijmegen en Kleve dóór datzelfde CDA?

Het zonnetje ging gisteren weer eens zalig onder.
📌 Locatie: De Oversteek
📍 Plaats: Nijmegen
✅ Dronefotografie | Film: Paul Beckers
#nijmegen

Het is niet alleen een probleem met OV, maar ook in de gewone infrastructuur. De grote weg tussen Nijmegen en Kleve houdt halverwege op in een weiland. Doortrekken zou prima kunnen, maar stuit op verzet van de NaBu, ga dan de grond in zou ik denken.

Super veel zin in! Ben jij erbij of ken jij iemand die dit interessant zou vinden? Stuur het door 😉

In een wervelende talkshow gaan we op zondag 11 juni aan de hand van de kennis en het activisme van Raki Ap in gesprek over het belang van ...👇🏻👇👇🏾👇🏿

De 1e spoorverbinding van Nijmegen was trouwens niet met Arnhem, Den Bosch, Venlo of Amsterdam, maar met (toen nog) Bad Cleve, een toen mondaine badplaats. Dit monument van de Nijmeegse burgerij uit 1865 herinnert daar nog aan.

@RebelWithout2 Die dikke lafaard had zich moeten laten zien in Nijmegen met zijn grote bek.

Dat besef lijkt in Gelderland en Arnhem-Nijmegen onvoldoende doorgedrongen. Toen de ijshockeyclub in 2002 failliet ging, ging de jeugd in Krefeld spelen, niet in Den Bosch. De detailhandel in Kranenburg en Emmerich draait op Nederlanders, in Dinxperlo en Winterswijk op Duitsers.

Nijmegen-Venlo/Mönchengladbach-Roermond-Sittard-Heerlen-Aken, mooi initiaitief voor @FlixBus_DE als @NS_online dat soort ideeën niet omarmt.

@NickyBouwers @Veldhorst__W Tja bijvoorbeeld vanuit Duitsland is er wel animo voor heractivering van het lijntje Kleve - Nijmegen, helaas denken de @provgelderland en @bergendalgem daar anders over, toch @Veldhorst__W ? 😉

Prachtig overzicht van de stad 😍
📌 Locatie: De Waalbrug
📍 Plaats: Nijmegen
✅ Dronefotografie | Film: Paul Beckers
#nijmegen

@NickyBouwers Ik wil een half uurs intercity dienst tussen Nijmegen en Roermond.

Benieuwd hoe wij spelenderwijs onderzoek doen? Kijk mee met Ronja (3 jaar)!

Ook meedoen aan onderzoek? Meld je aan via

#wetenschap #baby #kind #nijmegen

@kokosnoot026 @Q085_ Arnhem tegen Nijmegen 🥵

Iemand interesse in een gratis af te halen piano (Nijmegen). Zo niet dan gaat ie binnenkort naar de stort.

@gem_Nijmegen @buitenbouwer @Raadnijmegen @raad024 Bedankt voor de reactie met informatie.
Bij het verlenen van subsidies zou het een voorwaarde mogen worden.
Op naar volksvertegenwoordigers en bestuurders van onze mooie stad.
Groet, heb een mooie dag

De dood van Tina Turner herinnert de Nijmeegse horecaman Ton Lenting aan een verhaal dat hij vaak vertelt, maar dat zelden geloofd wordt. Ze stond bij hem thuis onder de douche...

In two days, in Nijmegen...

@gunsnrosesgirl3 @jasparov iets voor de haven in Nijmegen?

Dobrodošli (welkom) op 25 juni in de Lindenberg in Nijmegen! Kom kijken en luisteren naar Balkan dansfolklore, uitgevoerd door onze dansgroep Kansemble samen met jonge dansers uit Zagreb.

Onder een heerlijk zonnetje wandelden we na het inspirerende verhaal langs enkele voorbeeldprojecten. Vervolgens gaf Sanne Cobussen van @HANSportBewegen (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) ons inzicht in de geleerde lessen van de @ZonMw living labs Sport & Bewegen.

@SWarmtenetwerk Lees vooral ook hoe het niet moet ->HT/MT BES op aardgas & Luchtwarmtepompen van cowboy op de warmtemarkt @Alliander voor Nijmegen via @demo_creatie #traneninjeogen #Asocialewoningbouw

@HJTeunissen @buitenbouwer @Raadnijmegen @raad024 Hoi Henk,
Rechtspersonen (dus ook stichtingen) waarmee de gemeente een contract heeft dat valt onder de Jeugdwet of de Wmo 2015 hebben inderdaad deze verplichting. Er is ook geen algemene verplichting, en de gemeente kan dit dus niet bepalen.
Groet,
Team Webcare Nijmegen

@SjoerdJan65 @NOS @NLRebellion Het woord #klimaatterroristen past toch veel beter bij die grote winstgevende vervuilende olieproducenten zoals #Shell, #BP, #Exxon #Aramco #Mobil #Total #ChevronTexaco?‼️

Zij weten al tientallen jaren dat de planeet gevaarlijk heet gaat worden🧐‼️

Achter de schermen bij de opening van de Dutch #tango week in @Gem_Amersfoort. Geweldige muziek en dans, en immaterieel erfgoed van Unesco

Nigeria records over 60% increase in LPG prices in 2022 – AfDB -

VORTEX
imonummer 9566289, LPG Tanker
Grt 3430, nrt 1029, draagvermogen 3824

Politie pakt drie mannen op om mogelijke ontvoering in Woudenberg: [WOUDENBERG] (ANP) De politie heeft bij een tankstation langs de A12 in Woudenberg drie mannen aangehouden op verdenking van een mogelijke ontvoering. Die zou begonnen zijn in Nijmegen,…

@saabvrienden Ja, dat denk ik ook. Maar er zat serieus veel werk aan en ik was toen niet in de positie om daar veel geld aan te kunnen besteden. Ik moest een auto hebben die het deed en die paste bij veel kilometers maken. Het werd een V70 op LPG. Inmiddels met de vierde V70…

@alexvncuijk @fvd_lvc @dgmaasland @DennisGreijn @jorisgerritsen @Herman_Wissink @arenalokaal @DeMaasDriehoek @D66 @VVD Lokale Politiek Grave (LPG) diende schriftelijke vragen over de Merlet locatie Velp.

Het gevoel ‘nooit meer van het #AZCGrave af te komen’ door er een grote regionale school te zetten is wel wat nu gevoeld wordt.

@ericcingel 110 pk deze moter zit ook in de A klasse van Mercedes.
Op lpg is hij nog steeds super snel.

@BartNijman Zefs mijn escalade op lpg is schoner dan welke EV dan ook, en als de motor op is laat ik m reviseren en gaat ie weer 400.000 km mee, nog jarenlang goed voor ritjes Eindhoven - Olhão.

@HarrieVermeer @MinisterKenE Lijkt op diesel en LPG.

@SciteCito @attjekuiken Én aan de overheid , belastingen op energie en distributie , op groenten en fruit , op benzine, diesel en Lpg én op de auto’s . Over Graaiflatie gesproken !

Goedkoop over de grens tanken

Veel Nederlanders uit Nijmegen, Wijchen en Groesbeek tanken extra goedkoop door net over de Duitse grens in Kranenburg of Kleve (Kleef) te tanken. Vooral de Aral aan de Klever Straße verwelkomt veel Nederlandse klanten aan de pomp, maar ook de zeer voordelige Argos aan de Riswickerstraße heeft een zeer scherpe benzineprijs en ontvangt dan ook veel Nederlanders uit de grensstreek.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.