Diesel

Goedkoopste tankstations voor Diesel bij Nijmegen

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van diesel bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste diesel tanken in de buurt van Nijmegen.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 1.619 Kleefseweg 78A Ottersum Fransman Ottersum
€ 1.669 Hatertseweg 615B Nijmegen Tango Nijmegen
€ 1.699 Hogelandseweg 84 Nijmegen Tango Nijmegen
€ 1.699 Langstraat 10 Gendt Argos Gendt
€ 1.709 Kraanvogelstraat 20 Wijchen Tango Wijchen
€ 1.709 Raamweg 1 Cuijk Tango Cuijk
€ 1.709 Nielant 2a Lingewaard Tango Lingewaard
€ 1.709 Vlamoven 23 Arnhem Tango Arnhem
€ 1.709 Papenkamp 3 Arnhem Tango Arnhem
€ 1.729 Rijksweg Zuid 52b Overbetuwe Tango Overbetuwe
€ 1.729 Veilingweg 13 Huissen Argos Huissen
€ 1.739 Oude Kleefsebaan 147 Berg En Dal Argos Berg En Dal
€ 1.769 Kerkstraat 8 Valburg Argos Valburg

Alle dieselprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Gelderland.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Ezel is vijf jaar vermist, maar dan spot jager hem op ongewone plek: “Geadopteerd door hertenkudde”

Hbvl.be De Amerikaanse Max Fennell heeft tijdens het jagen een opmerkelijke kudde gespot. In Californië zag hij een kudde wapiti’s waar ook een ezel in tussen liep. “De ezel ziet er gelukkig en gezond uit”, schreef de man bij de video die hij online deelde.

Ierse datacenters slurpen zo veel stroom dat er rechtszaken van komen: hoe zit het bij ons? En wat is eraan te doen?

Www.vrt.be Datacenters van grote techbedrijven wegen momenteel zo hard op het Ierse elektriciteitsnet dat burgers zelfs een rechtszaak hebben aangespannen. Dat schrijft De Standaard. Het roept vragen op over de ongebreidelde groei van die energievretende systemen, die t…

Elektrische wagen verliest marktaandeel in Europa

Hbvl.be De elektrische wagen verliest marktaandeel in Europa, zo blijkt uit cijfers van de Europese autoconstructeurskoepel ACEA.

Diesel tanken wordt donderdag duurder

Hbvl.be Diesel tanken wordt vanaf donderdag opnieuw duurder, dat meldt de FOD Economie woensdagvoormiddag. De maximumprijs voor een liter diesel (B7) zal dan 1,831 euro bedragen, 4 eurocent meer dan vandaag.

Tweets

Bron: Twitter

@NathalieJBP Heerlijk zonnetje hier in Nijmegen!

Nieuw festival Nijmegen: niet perse gezellig, maar wel magisch

Bijzondere oproep van raadslid Bahlman in 1955. Waarschuwing voor hittestress in centrum Nijmegen. Stop met kap bomen, plaats er juist meer. Ook in Buitenwijken. #herinnering
Angst voor woestijnstad

@traveller1505 @NickyBouwers Probleem is dat er simpelweg niet genoeg spoor is tussen Nijmegen en Roermond voor zo'n dienst. En het verdubbelen + elektrificeren al zo'n 15 jaar loopt (en nog steeds niet begonnen is).

Uit 2007. "CDA en CDU vinden echter dat het dagelijkse verkeersinfarct in de grensregio doortrekking van de oost-westverbinding alleszins rechtvaardigt." Hoe verhoudt zich dat met het jarenlang tegenhouden van die spoorverbinding tussen Nijmegen en Kleve dóór datzelfde CDA?

Het zonnetje ging gisteren weer eens zalig onder.
📌 Locatie: De Oversteek
📍 Plaats: Nijmegen
✅ Dronefotografie | Film: Paul Beckers
#nijmegen

Het is niet alleen een probleem met OV, maar ook in de gewone infrastructuur. De grote weg tussen Nijmegen en Kleve houdt halverwege op in een weiland. Doortrekken zou prima kunnen, maar stuit op verzet van de NaBu, ga dan de grond in zou ik denken.

Super veel zin in! Ben jij erbij of ken jij iemand die dit interessant zou vinden? Stuur het door 😉

In een wervelende talkshow gaan we op zondag 11 juni aan de hand van de kennis en het activisme van Raki Ap in gesprek over het belang van ...👇🏻👇👇🏾👇🏿

De 1e spoorverbinding van Nijmegen was trouwens niet met Arnhem, Den Bosch, Venlo of Amsterdam, maar met (toen nog) Bad Cleve, een toen mondaine badplaats. Dit monument van de Nijmeegse burgerij uit 1865 herinnert daar nog aan.

@RebelWithout2 Die dikke lafaard had zich moeten laten zien in Nijmegen met zijn grote bek.

Dat besef lijkt in Gelderland en Arnhem-Nijmegen onvoldoende doorgedrongen. Toen de ijshockeyclub in 2002 failliet ging, ging de jeugd in Krefeld spelen, niet in Den Bosch. De detailhandel in Kranenburg en Emmerich draait op Nederlanders, in Dinxperlo en Winterswijk op Duitsers.

Nijmegen-Venlo/Mönchengladbach-Roermond-Sittard-Heerlen-Aken, mooi initiaitief voor @FlixBus_DE als @NS_online dat soort ideeën niet omarmt.

@NickyBouwers @Veldhorst__W Tja bijvoorbeeld vanuit Duitsland is er wel animo voor heractivering van het lijntje Kleve - Nijmegen, helaas denken de @provgelderland en @bergendalgem daar anders over, toch @Veldhorst__W ? 😉

Prachtig overzicht van de stad 😍
📌 Locatie: De Waalbrug
📍 Plaats: Nijmegen
✅ Dronefotografie | Film: Paul Beckers
#nijmegen

@NickyBouwers Ik wil een half uurs intercity dienst tussen Nijmegen en Roermond.

Benieuwd hoe wij spelenderwijs onderzoek doen? Kijk mee met Ronja (3 jaar)!

Ook meedoen aan onderzoek? Meld je aan via

#wetenschap #baby #kind #nijmegen

@kokosnoot026 @Q085_ Arnhem tegen Nijmegen 🥵

Iemand interesse in een gratis af te halen piano (Nijmegen). Zo niet dan gaat ie binnenkort naar de stort.

@gem_Nijmegen @buitenbouwer @Raadnijmegen @raad024 Bedankt voor de reactie met informatie.
Bij het verlenen van subsidies zou het een voorwaarde mogen worden.
Op naar volksvertegenwoordigers en bestuurders van onze mooie stad.
Groet, heb een mooie dag

De dood van Tina Turner herinnert de Nijmeegse horecaman Ton Lenting aan een verhaal dat hij vaak vertelt, maar dat zelden geloofd wordt. Ze stond bij hem thuis onder de douche...

In two days, in Nijmegen...

@gunsnrosesgirl3 @jasparov iets voor de haven in Nijmegen?

Dobrodošli (welkom) op 25 juni in de Lindenberg in Nijmegen! Kom kijken en luisteren naar Balkan dansfolklore, uitgevoerd door onze dansgroep Kansemble samen met jonge dansers uit Zagreb.

Onder een heerlijk zonnetje wandelden we na het inspirerende verhaal langs enkele voorbeeldprojecten. Vervolgens gaf Sanne Cobussen van @HANSportBewegen (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) ons inzicht in de geleerde lessen van de @ZonMw living labs Sport & Bewegen.

@SWarmtenetwerk Lees vooral ook hoe het niet moet ->HT/MT BES op aardgas & Luchtwarmtepompen van cowboy op de warmtemarkt @Alliander voor Nijmegen via @demo_creatie #traneninjeogen #Asocialewoningbouw

@HJTeunissen @buitenbouwer @Raadnijmegen @raad024 Hoi Henk,
Rechtspersonen (dus ook stichtingen) waarmee de gemeente een contract heeft dat valt onder de Jeugdwet of de Wmo 2015 hebben inderdaad deze verplichting. Er is ook geen algemene verplichting, en de gemeente kan dit dus niet bepalen.
Groet,
Team Webcare Nijmegen

@SjoerdJan65 @NOS @NLRebellion Het woord #klimaatterroristen past toch veel beter bij die grote winstgevende vervuilende olieproducenten zoals #Shell, #BP, #Exxon #Aramco #Mobil #Total #ChevronTexaco?‼️

Zij weten al tientallen jaren dat de planeet gevaarlijk heet gaat worden🧐‼️

Achter de schermen bij de opening van de Dutch #tango week in @Gem_Amersfoort. Geweldige muziek en dans, en immaterieel erfgoed van Unesco

Politie pakt drie mannen op om mogelijke ontvoering in Woudenberg: [WOUDENBERG] (ANP) De politie heeft bij een tankstation langs de A12 in Woudenberg drie mannen aangehouden op verdenking van een mogelijke ontvoering. Die zou begonnen zijn in Nijmegen,…

Goedkoop over de grens tanken

Veel Nederlanders uit Nijmegen, Wijchen en Groesbeek tanken extra goedkoop door net over de Duitse grens in Kranenburg of Kleve (Kleef) te tanken. Vooral de Aral aan de Klever Straße verwelkomt veel Nederlandse klanten aan de pomp, maar ook de zeer voordelige Argos aan de Riswickerstraße heeft een zeer scherpe benzineprijs en ontvangt dan ook veel Nederlanders uit de grensstreek.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.