LPG

Goedkoopste tankstations voor LPG bij Kampen

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van lpg bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste lpg tanken in de buurt van Kampen.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 0.729 Grensweg 2A Harlingen Tinq Harlingen
€ 0.729 Grensweg 2 Harlingen Tinq Harlingen
€ 0.739 Kanaalweg 96b Harlingen Esso Harlingen
€ 0.739 Almenumerweg 20 Harlingen Esso Harlingen
€ 0.749 Rijksweg A7 Zuidzijde Bolsward TotalEnergies Bolsward
€ 0.779 Frittemaleane 2a Sneek OK Sneek
€ 0.779 Frittermalaene 2A Sneek OK STADSFENNE Sneek
€ 0.799 Bitgumerdijk 69C Berlikum Gulf Berlikum
€ 0.829 De Draei 1 Heeg Peut Heeg
€ 0.849 Goeman Borgesiuslaan 2 Sneek Shell Sneek
€ 0.849 Burg J Dijkstraweg 10 (N384) Franeker Shell Franeker
€ 0.849 Zuiderzeeweg 11 Makkum Tamoil Makkum
€ 0.859 Burgemeester J Dijkstraweg 10 Franeker Texaco Franeker
€ 0.869 Bolswarderweg 11 Sneek Texaco Sneek
€ 0.869 Kramerswei 2 Koudum AVIA Koudum
€ 0.879 Burgemeester J Dijkstraweg 1 Franeker Esso Franeker
€ 0.889 Rijksweg N31 Zurich Tamoil Zurich
€ 0.889 Burg J Dijkstraweg 1 (N384) Franeker Esso Franeker
€ 0.899 Tjalke de Boerstrjitte 22 Balk Shell Balk
€ 0.909 Spoardyk 70 Workum Shell Workum
€ 0.959 Nijbuorren 23 Hemelum Esso Hemelum
€ 1.030 Rijksweg A31 zuidzijde Menaam OK Menaam
€ 1.039 Rijksweg A31 zuidzijde Menaldum OK Menaldum
€ 1.079 Rijksweg A7 zuidzijde Breezanddijk Esso Breezanddijk

Alle lpgprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Friesland.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Tweets

Bron: Twitter

@patricksavalle Ik was zelf in '99-'00 in Kosovo voor KFORII en aan het eind hebben we al onze kampen afgebroken. Het verbaast me om te lezen dat er na 24 jaar nog steeds een KFOR-missie is. Wat doet NAVO daar nog?

Winkeldiefstal – De Arend – Kampen. Een man probeerde in een drogisterij voor 250 euro aan goederen in zijn jas te verstoppen, maar werd... #gezocht

@georgevanhouts @Medialogica Beide kampen pretenderen de waarheid te verkondigen. Het zijn echter veelal meningen, waarmee ze een doelgroep bedienen. De MSM zouden dat juist niet moeten doen, dat valt hen aan te rekenen. Participerende journalistiek, noemen ze dat, maar het is onversneden regeringsactivisme.

@BergVincentvd @refdag Snap ik helemaal. Hiervandaan gaan er hele kuddes naar kampen

Open Vloek Drek is de nieuwe naam van Vlaming hatende @openvld die met een grote blinde vlek te kampen hebben daar zij pleiten voor puur fascisme waar tegenstanders ook uit eigen rangen gedehumaniseerd, gefolterd, opgesloten en vermoord worden.
#Totalitarisme

De Kampen, nieuw weidevogelgebied bij Blaricum

Politieke partijen zijn bezig met een reddingsplan voor het openbaar vervoer in Gelderland. Het zou dertien miljoen euro kosten. Busbedrijven in Gelderland hebben het zwaar. Ze kampen met hogere brandstof- en personeelskosten en lage inkomsten omdat er minder reizigers zijn.

Besteed alsjeblieft ook aandacht aan het de fundamentele behoefte en het recht van een kind op afstammingsinformatie als je adoptie, ivf of draagmoederschap overweegt.Het gaat niet alleen om de ouders, ook over het kind dat tot hoogbejaarde leeftijd nog met deze vragen kan kampen

Legal vacature alert ->
Juridisch medewerker WOO Kampen (Stad), Overijssel Ben jij een enthousiaste en gedreven juridisch medewerker die zich wil inzetten voor de behandeling van WOO-verzoeken? Lees dan snel verder!

In de jongste aflevering van de serie Hoopgevers gaat De Nieuwe Koers langs bij het PKN-project de Thuisgevers in Kampen, waar de vastgelopen asielopvang wordt aangepakt door mensen verspreid in de stad te plaatsen. Met succes. Lees hier:

@boudewijnsteur .
Toch opmerkelijk verschil tussen de twee kampen; links, dat verlies lijkt te voelen, en rechts een kamp van genoegzaamheid of erger, vooral de man i/h rood en dikke monnik. Opmerkelijk ook de twee witte kappen, waarvan er één zich verstopt. Betekenis?!
.

Interessant onderzoek @Corina_Nagel over groeibevorderende factoren die jongeren helpen om te geloven:
1. Aansluiten belevingswereld
2. Leerstof
3. Exploratieruimte
4. Veilige omgeving
5. Opvoeders

Ook kampen en events zijn belangrijk.

@PThU_NL @PKNnl

Leuk artikel over De Kampen, prachtig gebiedje aan de meest oostelijke kant van ons @waterschapagv.

Ja linkse deugers... een spiegel voor houden zou niet verkeerd zijn.

Altijd maar wijzen en schreeuwen....
Links is de ondergang van de samenleving, de democratie, de westerse beschaving.

Links is HET probleem waar we mee te kampen hebben!

#linksgeweld

@Amberfightback @SigridKaag @D66 Onze ASIELKONING ERIC VD BURG is trots . vernietigd Nederland. Al paar weken is m'n stiefzoon in onze huis, hij was DAKLOOS, sliep overal en nergens, steeds een woning huren maar moest er steeds uit. DELTA WONEN kampen kan niks doen. Nederlandse jongen met vaste Baan !

Mooi artikel van Vogelbescherming over ons net opnieuw ingerichte weidevogelgebied de Kampen! #Eemland @ProvincieNH @Natuurmonument

Er zullen wellicht wat deugers zijn die dat vergelijk verfoeien, maar het is er wel: de klassieke kampen hadden prikkeldraad en wachttorens...die zijn vervangen door totale digitale surveillance. Opgesloten worden zonder privacy/vrijheid, dat is wat in smart cities gebeurt

De Kampen, nieuw weidevogelgebied bij Blaricum

@SjoerdJan65 @NOS @NLRebellion Het woord #klimaatterroristen past toch veel beter bij die grote winstgevende vervuilende olieproducenten zoals #Shell, #BP, #Exxon #Aramco #Mobil #Total #ChevronTexaco?‼️

Zij weten al tientallen jaren dat de planeet gevaarlijk heet gaat worden🧐‼️

Achter de schermen bij de opening van de Dutch #tango week in @Gem_Amersfoort. Geweldige muziek en dans, en immaterieel erfgoed van Unesco

@saabvrienden Ja, dat denk ik ook. Maar er zat serieus veel werk aan en ik was toen niet in de positie om daar veel geld aan te kunnen besteden. Ik moest een auto hebben die het deed en die paste bij veel kilometers maken. Het werd een V70 op LPG. Inmiddels met de vierde V70…

@alexvncuijk @fvd_lvc @dgmaasland @DennisGreijn @jorisgerritsen @Herman_Wissink @arenalokaal @DeMaasDriehoek @D66 @VVD Lokale Politiek Grave (LPG) diende schriftelijke vragen over de Merlet locatie Velp.

Het gevoel ‘nooit meer van het #AZCGrave af te komen’ door er een grote regionale school te zetten is wel wat nu gevoeld wordt.

@ericcingel 110 pk deze moter zit ook in de A klasse van Mercedes.
Op lpg is hij nog steeds super snel.

@BartNijman Zefs mijn escalade op lpg is schoner dan welke EV dan ook, en als de motor op is laat ik m reviseren en gaat ie weer 400.000 km mee, nog jarenlang goed voor ritjes Eindhoven - Olhão.

@HarrieVermeer @MinisterKenE Lijkt op diesel en LPG.

@SciteCito @attjekuiken Én aan de overheid , belastingen op energie en distributie , op groenten en fruit , op benzine, diesel en Lpg én op de auto’s . Over Graaiflatie gesproken !

@carladikfaber Het is liegen & bedriegen => #fossielesubsidies bestaan niet, het is verzinsel v/d milieubeweging. Alternatieve energie wordt namelijk gesubsidieerd. De commerciële verkoopprijs van benzine bestaat voor 63% uit verbruiksbelasting (BTW +/+ Accijnzen) & bij Diesel 52% & bij LPG 41%

@Geertjan_Oxe Koffie genoeg op vandaag, tijd voor LPG.

@Mark_Pecqueur Proof of the pudding is in the eating: zoals je recent zelf aangaf rij je nog LPG. Waarom?

@ericcingel @texelverslaafde Heb Clio en LPG laten inbouwen.
Auto heeft meer koppel dan mijn oude diesel. Oké Deze Clio heeft dan ook 110pk

@ericcingel @texelverslaafde Bij 500 snelweg even kort 5min.
Kan je je blaas legen😉😂
Maar jij als chauffeur die maar 2 keer per week je auto nodig heeft.
Moet dan geen enkel probleem zijn. Diesel is duur,zou dan eerder in jou geval LPG rijden.

@Mark_Pecqueur De P in LPG is wel een dingetje.

@Mark_Pecqueur LPG, bestaat dat nog? 😆 The chase is better than the catch… kern van het verhaal is dat iemand dat in een microlino heeft gedaan, een veredelde opgevoerde brommobiel, en veel sympathieker dan elke verbrander.

Dat doe ik zonder tanken aan 3,5€/100km. Lang leve LPG.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.