Benzine

Goedkoopste tankstations voor Benzine bij Doetinchem

Eenvoudig prijzen vergelijken van benzine.

Prijs Adres Merk Plaats

Alle benzineprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken.

Brandstof

‘Elektrische auto komt tot drie keer verder voor hetzelfde geld’

De zuinigste elektrische auto’s komen voor hetzelfde geld tot drie keer verder dan exemplaren op benzine of diesel. Dat blijkt uit een Britse studie waarin wordt uitgerekend hoe ver je auto komt voor één Britse pond.

Goedkoper E10 tanken doe je met de ANWB Onderweg-app!

Als je automobilist bent, dan is er sinds 1 oktober 2019 iets veranderd. Bij de tankstations is een 'nieuwe' brandstof te vinden: E10. De meeste mensen kunnen overstappen, voor anderen geldt dat ze voortaan zijn aangewezen op duurdere alternatieven zoals Supe…

Stijging wereldwijde verkoop SUV’s brengt klimaatdoel in gevaar

Er is wereldwijd een sterke groei in de verkoop van zware en relatief vervuilende auto's, SUV's. Onder meer daardoor zal de mondiale vraag naar olie blijven stijgen. De toenemende vraag naar plastic, de sterk groeiende luchtvaart en de bevolkingsgroei (vooral…

Protesten in Libanon houden aan na woede om 'WhatsApp-belasting'

Tienduizenden Libanezen zijn vrijdag voor de tweede dag op rij de straat opgegaan in Beiroet om te protesteren tegen de nieuwe belastingplannen van de regering. Daarbij kwam het tot confrontaties met de oproerpolitie.