LPG

Goedkoopste tankstations voor LPG bij Middelharnis

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van lpg bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste lpg tanken in de buurt van Middelharnis.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 0.849 Matlingeweg 11 Rotterdam Haan Rotterdam
€ 0.859 Dorpsstraat 56 Schipluiden TotalEnergies Schipluiden
€ 0.869 Marathonweg 18 Vlaardingen BP Vlaardingen
€ 0.879 Vrijheidslaan 2 Delft BP Delft
€ 0.899 Randweg 15 Oud-Beijerland TotalEnergies Oud-Beijerland
€ 0.909 Randweg Noord 10 Bergen Op Zoom MOERMONT Bergen Op Zoom
€ 0.909 A20 Noord Km 19.9 602 Vlaardingen RIJSKADE Vlaardingen
€ 0.919 Gustoweg 53-55 Rotterdam GUSTOWEG Rotterdam
€ 0.939 Franseweg 17 Steenbergen Nb Shell Steenbergen Nb
€ 0.939 Vondelingenweg 496 Hoogvliet Rt VONDELINGENWEG Hoogvliet Rt
€ 0.968 Seggelant Zuid 1 Vierpolders DCB Vierpolders
€ 0.969 Nijverheidsweg 10 Hellevoetsluis BP Hellevoetsluis
€ 0.969 N57 Westzijde Km 7.3 Vierpolders COOSENHOEK Vierpolders
€ 0.989 Randweg west 1 Bergen Op Zoom BP Bergen Op Zoom
€ 0.989 Korteweegje 75 Dirksland BP Dirksland
€ 0.989 Oosterweg 2 Ouddorp Haan Ouddorp
€ 1.009 Oosterweg 2 Ouddorp Zh Haan Ouddorp Zh
€ 1.009 Industrieweg 50 Middelharnis Tinq Middelharnis
€ 1.018 Steenbergseweg 97b Dinteloord BP Dinteloord
€ 1.039 Groene Kruisweg Noordzijde Geervliet GEERVLIET NOORDZIJDE Geervliet
€ 1.039 Groene Kruisweg Zuidzijde 10 Geervliet GEERVLIET ZUIDZIJDE Geervliet
€ 1.099 N59 Noord Oude Tonge DE TILLE Oude Tonge
€ 1.129 Nieuwe Koolweg 4 Zierikzee Texaco Zierikzee
€ 1.149 Brielseweg 115 Oostvoorne Shell Oostvoorne
€ 1.169 Groene Kruisweg 5 Spijkenisse ESSO TRAMDIJK Spijkenisse

Alle lpgprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Zuid-Holland.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Vivid tot wel 25% cashback kan krijgen bij Shell tankstations?

Tweets

Je woon in Den Haag en je kan nog niet eens parkeren in Yserke en Middelharnis , hoe ist nou pakje boter dat rijbewijs 🤷‍♂️ #voorhetzelfdegeld

@backinflow Alsjeblieft niet, ik wil niet trouwen op de de Flakkeese Dagen in Middelharnis.

#Binnenkijker: #Mereno keuken met antraciet gebeitst houtfineer front. De kastenwand is doorgetrokken om de hoek, waardoor het eetgedeelte bij de keuken betrokken wordt.

Apparatuur van: @MieleNederland, @quooker en aanrechtblad van @DekkerInterieur. Meer:

Klopt inderdaad! Er waren (vooral vroeger) mensen uit. Sommelsdijk die niet in Middelharnis begraven wilden worden en omgekeerd! #HetDorp

Vanavond om 21.15 uur, NPO1, de laatste aflevering van seizoen 2 van 'Het dorp'. Huub Stapel (@HuubWStapel) en ik zijn deze keer in Zuidlaren, Eibergen, Middelharnis en Sommelsdijk.

@mikevenneman6 @chauffeurjeroen Ze hebben meerdere bv's in de groep zitten. Vestigingen in Bergharen, Oss en inderdaad Middelharnis. Volgens mij is dat Fleuren Mest en er zullen er naast die 3 vast nog wel een paar zijn 😀

@FreddenHertog @wandelzoek Eind jaren 50 woonde ik op Flakkee en was het er heel kaal. Fietsend van Middelharnis naar Ouddorp waren er nauwelijks bomen. Meidoorn langs de dijken en wilde rozen en de geur van uien

@Vlindervriend @AnneMariesssss Wij gaan ook voor Goeree Overflakkee. Nu, sinds vandaag, 3 weken op vakantie in Goedereede. Heerlijk en fantastisch eiland. Ik kwam hier al als klein ventje van 4 jaar. Lang geleden… Toen nog met de pont over naar Middelharnis! Blijft toch een beetje een ‘thuisgevoel’ #visitGO

Op zaterdag 25 juni is het landelijke Veteranendag 🇾🇪
De officiële veteranenvlag wordt dan uitgehangen bij het gemeentehuis in Middelharnis. Ook volgt het college van burgemeester en wethouders het initiatief van Koning Willem-Alexander, om een witte anjerspeld te dragen.

@RenevandenB0711 Winkelcentrum van Middelharnis

Gisteravond ontving Gerrit Kieviet een Koninklijke onderscheiding 🎖️ Burgemeester Ada Grootenboer verraste de onlangs gepensioneerde politieman op het gemeentehuis met zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Proficiat! 🎉💐 Lees meer op:

@LexVerzijl Wij gaan naar Middelharnis het wordt hier een warme benauwde dag we gaan het zien. Fijne dag❗🌞🖐

Vanmiddag mocht ik een #Koninklijkeonderscheiding uitreiken aan pas gepensioneerde politieagent Gerrit Kieviet uit Middelharnis. 'Een bonk kennis met inzet en passie, die ver excelleerde boven wat er werd verwacht', aldus zijn collega's. Daar sluit ik me bij aan. Gefeliciteerd!

Kalfskroon afgekruid met kruidenpoeder #Bp

❓ Wil je meer weten❓

➡️ Voor #recepten, uitleg en meer kijk eens hier => of klik op de link in mijn bio of gewoon 📧

Indien nu alle pensioenfondsen toch nog maar hadden geluisterd de laatste jaren naar mij en anderen...winst op aandelen had dan pensioenen omhoog laten schieten. Nu grootste fondsen er allemaal uit. #pensioenen #pensioenfondsen #nederland #shell #bp #total #eni #exxonmobil #abp

verkrachting en bedreiging. Ondervragingsrecht aangeefster, verzoek afgewezen ivm haar gezondheid.
Diverse middelen van de #BP (kilometervergoeding, rechtstreekse schade (verwijderen dreads + aanschaf elec. fiets), toekomstige schade.
HR: 81.1 RO.

@carrosmagazine @ErikPutten @Brantsen #BP in het dorp 29ct verschil (en die is sowieso al kneiterduur), @OKtankstations Hilversum 19ct volgens de #Directlease tankapp

@BillKilgore57 @dutchxrplink @patricksavalle Hier weinig last van lpg € 1.02 en eur 95 € 1.94 vol heb 160 L
Totaal + geen wegenbelasting
Zit in de tol

@BillKilgore57 @dutchxrplink @patricksavalle ff gespiekt bij je V8? Ik Avalanch V8 lpg

@SjoerdvanHoorn ik citeer even uit "Van de onzeekerheyd ende ydelheyd der weetenschappen en konsten" (1650)

Vandaag of morgen Benzine, LPG tanken? Tank morgen, u bent dan #goedkoper uit! Meer info

@bessedirkie Waterstof valt bijna niet op te slaan en tanken gaat (bijna) net zo langzaam als electrisch laden. En mag neem ik aan niet in parkeergarages gebruikt worden zoals LPG in het buitenland.

@gloeiendegloei1 Net als het gas wat we van Amerika kopen. Ze zeggen dat het LPG is, maar ze kopen het gewoon uit Rusland, en verkopen het duurder door.

Als benzine in Euro € 5 per liter gaat kosten. En diesel en autogas in verhouding ook zoveel duurder.

Wat zijn daarvan de effecten?

wtb voc gofood dom lpg #zonaba #zonauang

Dit is ook leuk! LPG erin en het is een waardige opvolger voor mijn huidige “volgensmevrouwLemstraquabinnenruimtenietVolvowaardige” S60.

@erikvos Bij @klimaatmars was Evalia #Ecamper bezemwagen en vonden mensen hem zo praktisch dat ze vandaag Evalia 10 gekocht hebben als vervanging van hun VWT4 camper op LPG die te nu te koop is #daadbijwoord #klimaatmars Gaan #Ecamper van maken.
3e Ecamper uit 🇩🇪gekocht. Belangstelling📲

@hobeets klopt en vaak is er te weinig ruimte . LPG is eigenlijk helemaal uit de gratie en dat is heel jammer .

@hobeets Veel auto s kunnen niet tegen LPG zeker de nieuwere auto s niet. En in Nederland maken ze het zo duur dat het bijna niet rendabel is om in te laten bouwen. Terwijl LPG toch wel de schoonste fossiele brandstof is . Vroeger reed ik illegaal op LPG maar dat is voorbij met de apk

@hobeets Helaas weet je er te weinig over blijkbaar . Er word maar 10 % bio bijgemengd bij de diesel . En autogas is een afvalproduct wat vrij komt bij het kraken van olie . Autogas ( LPG) is geen aardgas . :

2nd West Africa LPG Expo & NLPGA Summit 2002

@TakkieWeer21 @mariannezw Batterijen zijn ook niet schoon. Gebruik hiervan verplaatst de ecologische footprint naar andere (armere) delen van de wereld en de laadstroom is merendeels nog grijs. Ik heb de data niet, maar bestaande auto's niet vervangen en op LPG laten rijden lijkt mij een betere zet.

@GeorgeGansevoo1 @kristofcalvo Klopt je kan deze prijzen voor gas, elektriciteit, diesel, benzine, lpg nakijken via deze site, wordt dagelijks nagekeken voor veel landen binnen en buiten EU

De tankprijzen voor morgen: #Benzine € 2,486 (--0,6 ct), #Diesel € 2,318 (ongewijzigd), #LPG € 1,240 (ongewijzigd). #besparen #advies

@peter_persyn Volledig akkoord. Rij al meer dan 30 jaar met Volvo en heel goede ervaringen mee. Met mijn eerste 240 GL benzine/LPG. 17 jaar gehad en 400000 km. Nu een V70 2.4 diesel en ook al 17 jaar oud en nog lang niet stuk.

@PeterBaars1111 Niks anders gezien dan dat en nu na swift WEER een stukje Rusland isoleren.. haar enige haven die 365 dagen ijsvrij is..

Blijf de beer poken, de beurs is ook al bearish terwijl Rusland zelfvoorzienend is.. nog 9 weken wheat beschikbaar voor de wereld..

#lifehack voor lpg riders

@_marcklaver @Hachy_1 @BSDGURU @mkleinman64 @schimmpie @GuillaumeGoijen Van @Renault_NL Kangoo, automaat LPG naar @GroupeRenaultEV ZOÉ naar ZOÉ en tenslotte de @Tesla begrafenis auto is mooiste ervaring.

@marchijinkNRC @nrc In Frankrijk en Spanje rijdt 80% nog met (oude) dieselauto’s. Hier is LPG jarenlang met strafbelasting tegengehouden. De elektriciteit voor stekkerauto’s wordt opgewerkt door kolencentrales. Wie houdt nu wie voor de gek? Beleid gemaakt door mensen zonder verstand van de materie

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.