Diesel

Goedkoopste tankstations voor Diesel bij Franeker

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van diesel bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste diesel tanken in de buurt van Franeker.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 1.409 Stationsweg 8 Harlingen Tankstations van den Belt Harlingen
€ 1.419 De Marne 55 Bolsward Fieten Olie Bolsward
€ 1.419 Kimswerderweg 27 Harlingen TinQ Harlingen
€ 1.429 Snekerstraat 9 Bolsward TinQ Bolsward
€ 1.429 Snekerstraat 9A Bolsward TinQ Bolsward
€ 1.449 Strjitwei 3 Dronrijp TinQ Dronrijp
€ 1.459 van Cammingaweg 38 Arum TinQ Arum
€ 1.469 Leeuwarderweg 10 Franeker TinQ Franeker
€ 1.499 De Lange Baan 2 Wommels Argos Wommels

Alle dieselprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Friesland.

En toen klopte een miljardenbedrijf aan in Almere: waarom Maersk het kleine B2C overnam

Www.nrc.nl Pakkettenafhandeling: De Deense logistieke reus Maersk wil zich verbreden. Niet alleen zeecontainers vervoeren, maar ook profiteren van de groei van e-commerce. Hoe? Op een bedrijventerrein in Almere, bij B2C Europe, zoekt Maersk de oplossing.

Duitse politici laten diesel en worst onaangetast

Www.nrc.nl Duitse verkiezingen en klimaat: In de Duitse verkiezingscampagne beloven de partijen dat kiezers hun leefstijl niet hoeven te wijzigen.

Mogelijk rol voor dochter Paul Walker in ‘Fast & Furious’-film

Www.hln.be Meadow Walker (22) zou zomaar eens kunnen opduiken in één van de twee laatste ‘Fast & Furious’-films. Jordana Brewster, die de vrouw van Paul Walker speelt in de franchise, laat aan Entertainment Tonight weten dat ze dat ‘absoluut’ ziet gebeuren. “En dat zou …

De vijf spelregels van... tanken

RTL Nieuws Het wemelt van de ongeschreven regels in het leven. Wetmatigheden die niemand je vertelt, maar waar iedereen een mening over lijkt te hebben. In deze rubriek nemen we iedere week een situatie of gelegenheid onder de loep: hoe hoort het daar eigenlijk? Deze we…

Tweets

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.