Diesel

Goedkoopste tankstations voor Diesel bij De Klomp

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van diesel bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste diesel tanken in de buurt van De Klomp.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 1.689 De Smalle Zijde 1 Veenendaal Gulf Veenendaal
€ 1.699 De Rijksweg 2 De Klomp TINQ DE KLOMP De Klomp
€ 1.699 Doctor Willem Dreeslaan 10 Bennekom TINQ BENNEKOM Bennekom
€ 1.709 Galvanistraat 93 Ede Gld DPZ Ede Gld
€ 1.719 Gilbert v Schoonbekestraat 1 Veenendaal Tinq Veenendaal
€ 1.719 Gilbert van Schoonbekestraat 1 Veenendaal TinQ Veenendaal
€ 1.719 Bonnetstraat 43 Ede Gld BP EDE Ede Gld
€ 1.719 Rijksstraatweg 97 Leersum AVIA Leersum
€ 1.729 v Zuijlen v Nieveltlaan 59 Barneveld Shell Barneveld
€ 1.729 Veluweweg 62 Kootwijkerbroek Tamoil Kootwijkerbroek
€ 1.729 Bonnetstraat 43 Ede BP Ede
€ 1.729 Galvanistraat 93 Ede Tinq Ede
€ 1.729 Parkweg 2A Ede Gld VAN DIJKHUIZEN Ede Gld
€ 1.729 Essenerweg 108 Kootwijkerbroek Tinq Kootwijkerbroek
€ 1.729 Parallelweg 24 Woudenberg Firezone Woudenberg
€ 1.729 Industrielaan 1A Veenendaal Esso Veenendaal
€ 1.729 Parkweg 2A Ede TotalEnergies Ede
€ 1.739 Hessenweg 166 Achterveld Tinq Achterveld
€ 1.739 v Dompselaerstraat 83-85 Barneveld BP Barneveld
€ 1.739 G. van Schoonbekestraat 1 Veenendaal Tinq Veenendaal
€ 1.739 Klaphekweg 16g Ede Supertank Ede
€ 1.739 Klaphekweg 30 Ede Esso Ede
€ 1.739 Klinkenbergerweg 116 Ede TotalEnergies Ede
€ 1.739 Kaardebol 8 Bennekom Tango Bennekom
€ 1.739 Wageningsestraat 32a (N836) Andelst BP Andelst
€ 1.739 Remmerden 4B Rhenen Tank & Scheur Rhenen
€ 1.739 Remmerden 2B Rhenen Tankstation Rhenen
€ 1.739 Kaardebol 8a Bennekom Tango Bennekom
€ 1.739 Dr W Dreeslaan 10 (N781) Bennekom Tinq Bennekom
€ 1.739 Wolweg 26 Stroe Tinq Stroe

Alle dieselprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Gelderland.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Accu, actieradius, laadpalen: zomaar overstappen op een elektrische bestelbus brengt veel kopzorgen mee

Www.nrc.nl Elektrificatie bestelbussen: Wie een dieselbestelbus rijdt, mag binnenkort veel binnensteden niet meer in. Zomaar overstappen op een elektrische bus blijkt niet zo makkelijk. „Er is hier in Halfweg stroomtekort, dus staan er palen uit.”

Douane int 1.450 euro aan achterstallige boetes

Www.gva.be De politie regio Turnhout en de douane hielden donderdag een gezamenlijke verkeerscontroleactie op de Turnhoutsebaan in Kasterlee en de Steenweg op Merksplas in Turnhout. Tussen 10 en 16.30 uur controleerden ze in totaal 1.463 voertuigen. Het resultaat: derti…

Voor het eerst kochten Belgen meer elektrische wagens dan brandstofmotoren

Standaard.be Voor het eerst zijn er in België meer geëlektrificeerde auto’s verkocht dan traditionele wagens. Een gevolg van de fiscale maatregelen ter vergroening van het bedrijfswagenpark.

Ultrafijnstof in klaslokalen: ‘De situatie blijkt veel erger dan gedacht’

Knack.be Uit een onderzoek in 50 Vlaamse scholen blijkt dat er hoge concentraties ultrafijnstof aanwezig zijn in de klas. Die luchtvervuiling dringt door tot in de cellen van de leerlingen. ‘Het is onbegrijpelijk dat scholen hun zuiveringsinstallaties verkopen of op z…

Tweets

Bron: Twitter

@evert_mouw @john_bumblebee @chrisklomp Goed stuk, jammer van Keulemans en Klomp, want dat zijn bij uitstek mensen die met neerbuigendheid tegenover critici, maar zonder enige kennis, de vaccinatiecampagne en de onderbouwingen ervan hebben verdedigd.

Ongelooflijk!
Iemand probeerde mijn auto te stelen bij Veenendaal de Klomp treinstation. Ze hebben het sleutelgat van de auto vernield met een schroef😭😭
#Veenendaal #NL #Utrecht #Veenendaaldeklomp #NS @nsreiziger @POL_Veenendaal @Politie

@marcelbar8 @chrisklomp Chris klomp is een bange opruier. Die net als jij alleen maar over fvd, bbb, wilders kan tweeten, de meeste op Twitter zetten hem in de zeik, de mafklapper is totaal ongeloofwaardig.
En lijd hij ook nog eens aan sociale lepra.

@Styx010 @VanEmmerickKris Ah, als je chris klomp als waarheid aanhaalt en retweet ben je ongeveer hetzelfde laken en pak va de andere kant. Ik ga je nu laten want zuigertjes ben ik allergisch voor. Persoonlijke aanvallen van kantoorpikkies als jou ben ik niet gevoelig voor. Slaap lekker door.

@FrancTen @chrisklomp Heb 45 minuten gekeken en ben er nu nog nog meer van overtuigd, dat de wereld is voorgelogen.
Ps .. aanrader Chris Klomp..hoop dat je hier nog eens op terugkomt

Yes het roodborststelletje heeft weer nieuwe kindjes 🥰🍀😀 Het vorige nestje (in de klomp) was leeggeroofd door een ekster. Dit keer in een echt vogelkastje… de onderste… hier komt de ekster niet bij 😇 #roodborst #volkstuin

@john_bumblebee @chrisklomp Chris Klomp spoort niet. Het zijn juist de ongevaccineerden die gelijk hebben gekregen. Is dat tegenwoordig ook al een reden om voor een tribunaal te komen. Of juist dan? Want de misleiders zijn nog steeds niet ter verantwoording geroepen.

@marcelbar8 @chrisklomp Chris Klomp is een werkloze schrijver die via provocerende verhaaltjes toch enige erkenning wil. Hij zit aan de bedelstaf want bij ieder riedeltje die hij heeft neergeschreven vraagt die schuimbekkende schooier een donatie. Chris Klomp is allesbehalve een #referentie

@chrisklomp Jij Chris Klomp je kan alleen maar wat van de zijlijn roepen. Tot opheden nog niets gepresenteerd, alleen Sydney Smeets goed praten.

Chris Klomp zet de uitspraken van Thierry #Baudet uit de afgelopen periode nog eens helder op een rijtje.
Als je dat op je laat inwerken, verbaast het me dat zijn partij in de peilingen nog steeds 2 tot 4 zetels scoort. @chrisklomp #Forum

Economie is een geesteswetenschap

@betekenis_eco_: "Dit is maar een klein berichtje in de dagelijkse stortvloed aan nieuwsfeiten. Het lijkt daarmee niet belangrijk. Maar feitelijk gezien is dit wereldnieuws van de allergrootste orde!"

@kunst_landschap

Straks hebben we geen Twitter meer. Dan zijn we overgeleverd aan personen als Sander Schimmelpenninck, Chris Klomp, Maarten Keulemans en Rudy Boumans.
Dat zijn echte factcheckers, hebben een monopoly op de waarheid en altijd even beleefd en netjes. Laat me niet lachen zeg!!

@john_bumblebee @chrisklomp En Chris klomp kan gelijk ff uitleggen aan het #tribunaal hoe hij het valse narratief heeft aangeprezen samen met zijn corrupte Journalisten colega's van de MSM.

RE: Deze #Klomp is echt in het narratief van de ‘overheid’ blijven hangen. Prima, doe je best, haal nog wat prikkies en ‘auf wiedersehen’ …. @Bah! Een staaltje journalistiek dat we inmiddels kennen, het ‘bekende nivo’. #media (vazallen)

@john_bumblebee @chrisklomp Die klomp is echt de weg kwijt en verkondigd een en al desinformatie. Die gasten zijn echt wanhopig .

@yuroon @WeimarDay @BataafseNazorg Check de tweets van klomp

@john_bumblebee @chrisklomp Tjesus..., bestaan die mensen als Klomp echt..?! Of hebben ze die ooit met een klomp tegen zijn kop getikt en is de naam blijven plakken..?! Wat een bedorven cupcake is dat zeg...🐰

@john_bumblebee @chrisklomp Chris klomp is al jaren de grootste dorpsidioot die er bestaat. Laat hem alsjeblieft. Het is niet netjes om een geestelijk beperkt iemand te bespotten

@kwinkslager @PvanHouwelingen @_GezondVerstand Om de woordkeuze van Pepijn even aan te houden: ik heb 5 gifprikken gehad. Alsjemenou! VIJF GIFPRIKKEN! 😱. Nou breekt toch wel m'n klomp, want kijk: ik ben springlevend. Alive and kicking! Boordevol gezondheid en energie! Ik was blijkbaar immuun tegen die "gifprikken" 🙄😁🤣👍

@john_bumblebee @chrisklomp Chris Klomp kan er de humor niet van inzien want wordt zelf depressief van wat hij allemaal moet (?) opschrijven.

@john_bumblebee @chrisklomp Je hoeft maar even de tijdlijn van Chris Klomp door te kijken om vast te stellen dat hij een arrogante en megalomane idioot is. Geen tijd aan verspillen.

Een duidelijke uitleg van Chris Klomp over de uitspraak van het overlijden van Sanda Dia. Wat wel eens wordt vergeten dat de ophef in de Social Media kan leiden tot een lagere straf.

Oke, nou breekt mijn klomp. Frimpong zat niet in de voorselectie bij Oranje, maar wel bij Jong Oranje. Maar zelfs daar wordt hij niet geselecteerd, wat is hier gaande?

@jderooij Hoop het! Als dit de reden is breekt mijn klomp..

@EtienneJansen @FOSJF2 Niet volgens de smeeds/Klomp sekte 🙈🙈

@SjoerdJan65 @NOS @NLRebellion Het woord #klimaatterroristen past toch veel beter bij die grote winstgevende vervuilende olieproducenten zoals #Shell, #BP, #Exxon #Aramco #Mobil #Total #ChevronTexaco?‼️

Zij weten al tientallen jaren dat de planeet gevaarlijk heet gaat worden🧐‼️

Achter de schermen bij de opening van de Dutch #tango week in @Gem_Amersfoort. Geweldige muziek en dans, en immaterieel erfgoed van Unesco

Zeg je zakelijke afspraken maar af en koppel je Bimmer aan een oplaadpaal:
📷: © BMW
🚗: #BMW #BMW5serie #BMWi5 #Duitsland #Esegment #elektrisch #games #autonieuws #auto

Zo kan er nu al verduurzaamd worden zonder gelijk dure vrachtwagens te kopen:
📷: © Trailer Dynamics
🚗: #elektrisch #vrachtwagen #autonieuws #auto

Het klinkt als dikke pech, maar dat is het zeker niet:
📷: © AndrewKossack / Screenshot Twitter
🚗: #crash #Indy500 #autonieuws #auto

Indy 500 ontsnapt aan een drama: Band vliegt richting het publiek en belandt op een geparkeerde wagen (VIDEO)
#IndyCar #Indy500 #Drama #Crash #IndyCarCrash #Band #Wiel #Toeschouwers #Geparkeerd #Wagen #Auto

Zeg eens @TimCoronel nooit never niemals jamais iets positiefs over ototootjes e.d. schrijven!!! What the #Tesla is fuk!Met je' mijn eerste #Auto etc.' gekwatsch.Blokkeer mij nú!

"Zelfs met behulp van foto’s blijft de vloer van Red Bull F1-bolide moeilijk te kopiëren"
#RedBull #F1 #MonacoGP #RedBullF1 #Kopieren #F1bolide #RedBullF1team #Auto #Wagen #Kraan #Takelwagen #F1crash #SergioPerez

SVP geen bezuinigingen op het #OV; jaag de mensen niet de #auto in! @provgelderland

#Mazda 2 2005: koude start. Dit topic is net geplaatst op . Weet jij het antwoord? klik op de link en help mee!#problemcar #auto #dtv

In tegenstelling tot nu was de #auto vroeger een zegen voor de binnenstad, zegt Peter Giesen. 'Grote steden lagen vol paardenpoep. Dus als het regende, werd het een grote erwtensoep...'

👇

In het 2de uur:

🕥 De eerste #file op 2de pinksterdag in 1955 is voor Peter Giesen en @Brantsen aanleiding voor een ode aan de #auto

🕚 Een #kasteel is prachtig maar het kost je ook veel geld, weet Antoinette van Dorssen

Nu:
📻 @NPORadio1 @KroNcrv
💻

De langverwachte regen valt eindelijk:
📷: © Red Bull Content Pool
🚗: #CharlesLeclerc #F12023 #LewisHamilton #MaxVerstappen #NyckdeVries #autonieuws #auto

Ford en Tesla sluiten alliantie over laadstations. #FD #Auto

Hebben jullie in één van deze gereden? En hebben jullie mooie verhalen?

#retro #auto

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.