Benzine

Goedkoopste tankstations voor Benzine bij Sneek

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van benzine bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste benzine tanken in de buurt van Sneek.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 1.549 Overijsselsestraatweg 1A Reduzum OrangeGas Reduzum
€ 1.879 Touwslagersstraat 14 Sneek Joontjes Sneek
€ 1.889 Bolswarderweg 13 Sneek FIREZONE BOLSWARDERWEG Sneek
€ 1.889 Steenhouwerstraat 2 Sneek HALMA SNEEK Sneek
€ 1.889 Zeilmakersstraat 1A Sneek Tango Sneek
€ 1.899 Worp Tjaardastraat 346 Sneek Firezone Sneek
€ 1.899 Kloosterlaan 20 Bolsward Tango Bolsward
€ 1.899 Snekerstraat 9A Bolsward TinQ Bolsward
€ 1.919 Kanaalstraat 22A Sneek Argos Sneek
€ 1.929 Tsjûkemarwei 20c Sint Nicolaasga Fieten Olie Sint Nicolaasga
€ 1.939 Rijksweg A7 40 Bloksloot TinQ Bloksloot
€ 1.939 De Lange Baan 2 Wommels Argos Wommels

Alle benzineprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Friesland.

Overstromingen Canada eisen vierde leven, zoektocht naar vijfde slachtoffer

RTL Nieuws Hevige overstromingen en aardverschuivingen in de Canadese provincie British Columbia hebben nog eens drie levens geëist. Het dodental komt daarmee op vier.

Duizend migranten wagen oversteek tussen VK en Frankrijk

Www.nrc.nl Kanaal: De Britse autoriteiten stellen dat nooit eerder zoveel migranten de oversteek hebben gewaagd via het Kanaal en noemen dat „onacceptabel”.

UK verplicht aanleg EV-opladers bij nieuwbouw

Dutchcowboys.nl Voor alle nieuw te bouwen huizen, supermarkten en kantoren geldt vanaf 2022 in de UK een verplichting voor het aanleggen van een EV-oplaadpunt.

Dure benzine komt niet door de hoge olieprijs.

RTL Nieuws De stijging van de benzineprijs komt maar voor een klein deel door de belasting en al helemaal niet door de dure olie. Nee, de voornaamste oorzaak van de dure benzine ligt bij de producent.

Tweets

Sneek, Frieslân, Nederland

Aan de slag met scholieren uit Stad, Sneek, Stadskanaal en Assen over duisternis. De scholen (behalve Groningen) ontvangen ook een duisternismeter en gaan zelf analyseren dankzij cursus Python van @fablabgroningen @washetdonker @DonkerteWadden @ScienceLinX

@iktwiet @ggdkennemerland Prikken zonder afspraak in Sneek, Heerenveen, Leeuwarden en Drachten. ##ggdfryslân

⚽️💚Voorbeschouwing ONS Sneek – Eemdijk | lees meer ⬇️

Winkels van verzekeraar Univé in onder meer Dokkum, Burgum, Drachten, Heerenveen, Sneek en Leeuwarden dienen per heden als lokaal inzamelpunt voor voedsel- en gelddonaties voor de voedselbanken.

Goedemorgen, even rustig wakker worden, dan weer naar Sneek om lhbt+ voorlichting te geven.

@M0NTY__241 @nicow86452535 De corona afdeling bestaat niet alleen uit de IC. Niet iedere corona patient in het ziekenhuis ligt op de IC. Er liggen veel meer dan 6 corona patienten in het ziekenhuis in Sneek.

Als alles door mag gaan speelt Rivo Rijssen D1 as zaterdag een thuiswedstrijd tegen Sneek D2 om 16.30 uur. Voor een livestream wordt gezorgd. #coronapersconferentie #afwachten

📰 CP-team Sneek Wit Zwart is najaarskampioen 👉🏻 #SneekWitZwart #Sneek

@Assie0172 Hahahaha.... moet je niet te lang wachten... ik ben volgende week donderdag weer in Sneek... als ze er dan nog zijn, één voor je aanschaffen???? 🎄🕯🕯🕯

Dames: de laatste 5 #kerstdecoraties in #Sneek, #Galigapromenade

@NS_online Sneek is het station van de foto....daar is al een AED. Nu de rest van NL nog aansluiten..de stations bedoel ik dan.

De Sneker Waterpoort in je schoen? Met de slokjes van VVV Waterland van Friesland krijg je een heerlijk avondje cadeau. Van Sneek, Stavoren, Lemmer, Heeg, Langweer én Joure zijn deze kruidenbittertjes verkrijgbaar. Bestel ze via de webshop:

@Honingpot @Virg21Nicholls Is niet aan te verdienen. Octrooien zitten er niet op. Ik weet dat het helpt. Schoonzus 85 jaar doodziek corona heeft het in Sneek in het ziekenhuis gekregen mocht niet over gesproken worden. Na 5 dagen naar huis en de 10de dag tufte ze weer in haar auto.

Weer terug uit Sneek, morgen weer een dagje lhbt+ voorlichting geven.

Woon je in #Sneek of #Scharnegoutum? Vanaf 2021 verbeteren we hier een deel van de waterkeringen om wateroverlast te beperken. Je bent van harte welkom bij 1 van de 6 online informatiesessies over ons project op 1 en 2 december. Geef je voor 30 november op:

@vrijgezel32 @NS_online @KeolisNED @KeolisBlauwnet De trein(Arriva) staat zelfs niet in kampen maar In Sneek(Friesland) Sneek was het 1e NS station van dit project dat een AED kreeg. Vandaar dat deze foto bij berichten van dit project gebruikt wordt.

Het Dr. Wumkeshûs in #Sneek heeft iets bedacht om in te spelen op het personeelstekort. Helpenden worden intern opgeleid tot #verzorgende. Lees meer:

@whereallfucked aan het begin van de crisis in sneek: spandoek boven de straat, sneek viert 75 jaar vrijheid, en niemand die het ziet ...

hago sneek peeks de VS VIO & PF? :,>

@EdwinArends2 De Brekken, Sneek

📰 ALV 26/11 volledig digitaal, agendapunt toegevoegd 👉🏻 #SneekWitZwart #Sneek

@cynthiacomptess @Subvenioconsult Ja is in Antonius Sneek en MCL leeuwarden precies zo. Te zot voor woorden toch

BP-pomphouder Jan Paul Kerkhof is woest op de gemeente die waterstoftaxi’s niet ‘groen’ genoeg vindt en stapt naar de rechter. #telegraaf #bp #waterstoftaxi #aanbesteding #denhaag

@XBlackWidowX13 🥰 Tot slot nog een buitenlands nichtje ….. iets meer temperament #tango

1.582 voor een liter #euro95. Scheelt toch weer 40ct/liter met de pomp bij ons in Wintelre. #esso #aartselaar

Wilde een koffie kopen bij een Esso tankstation. Moest eerst een QR laten zien. Ik zij die heb ik niet en kreeg geen koffie 👺. #QRterreur #QRweigeraar #QRankzinnigheid #QRsamenleving #coronatoegangsbewijs #vaccinatieplicht #coronamaatregelen #esso #tankstation #Nederland

Wachten tot de scheepvaart heeft uitgeknobbeld wat de groenste brandstof is? Reder Douwe Visser uit Sneek vaart nu al schoner, met behulp van een Rotterdamse startup.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.