Benzine

Goedkoopste tankstations voor Benzine bij Rotterdam

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van benzine bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste benzine tanken in de buurt van Rotterdam.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 1.869 Schieweg 104 Delft Makro Delft
€ 1.869 Westlandseweg 119 Delft SuperTank Delft
€ 1.869 Konijnenberg 92 Delft Makro Delft
€ 1.879 Celciusstraat 20 Berkel En Rodenrijs TINQ BERKEL EN RODERIJS Berkel En Rodenrijs
€ 1.889 Westlandseweg Zuidzijde 119 Delft SUPERTANK DELFT Delft
€ 1.894 Klapwijkseweg 2 Pijnacker AVIA Pijnacker
€ 1.899 Kerkweg 49 Nootdorp TinQ Nootdorp
€ 1.899 Molenweg 28 Nootdorp Firezone Nootdorp
€ 1.899 Noordweg 97 Pijnacker Shell Express Pijnacker
€ 1.899 Oudeweg 29-31 Nootdorp Tango Nootdorp
€ 1.899 Schiedamsedijk 18 Vlaardingen TankEasy Vlaardingen
€ 1.899 Wilgenlaan 3 Berkel En Rodenrijs Argos Berkel En Rodenrijs
€ 1.899 Bredeweg 8 Moerkapelle VAN AALST MOERKAPELLE Moerkapelle
€ 1.909 Aveling 102 Hoogvliet Rt BP EXPRESS HOOGVLIETLEEMKUIL Hoogvliet Rt
€ 1.909 Bermweg 286 Capelle Aan Den Ijssel TinQ Capelle Aan Den Ijssel
€ 1.909 Bosdreef 13 Rotterdam TinQ Rotterdam
€ 1.909 Moerkapelse Zijde 11 Moerkapelle TinQ Moerkapelle
€ 1.909 Bermweg 286 Capelle Ad Ijssel TINQ CAPELLE AD IJSSEL Capelle Ad Ijssel
€ 1.909 Vulcanusweg 281 Delft TinQ Delft
€ 1.909 Delftsestraatweg 72 Delfgauw TinQ Delfgauw
€ 1.909 Voorhofdreef Westzijde 4 Delft BERKMAN VOORHOFDREEF Delft
€ 1.909 Moerkapelsezijde 11 Moerkapelle TINQ MOERKAPELLE Moerkapelle
€ 1.919 Hendrick Staetsweg 52 Rotterdam TinQ Rotterdam
€ 1.919 Celsiusstraat 20 Berkel En Rodenrijs TinQ Berkel En Rodenrijs
€ 1.919 Lindtsedijk 56 Zwijndrecht Haan Zwijndrecht
€ 1.919 Laurens Janszoon Costerstraat 6A Oud-Beijerland BERKMAN OUD-BEIJERLAND L.J. COSTERSTRAAT Oud-Beijerland
€ 1.919 Prins Alexanderlaan 38 Nieuwerkerk Ad Ijssel Tango Nieuwerkerk Ad Ijssel
€ 1.919 Isaac Newtonstraat 7 Oud-Beijerland Berkman Oud-Beijerland
€ 1.919 Horvathweg 50 Schiedam Argos Schiedam
€ 1.919 Charloisse Lagedijk 548 Rotterdam Argos Rotterdam

Alle benzineprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Zuid-Holland.

​Amsterdam is een-na-duurste stad ter wereld qua brandstofprijzen

Dutchcowboys.nl De brandstofprijzen zijn over de hele wereld flink aan het stijgen door de olieprijzen, maar Amsterdam spant de kroon. Alleen Hong Kong is duurder.

Bedrijfsleven wil vanaf 2025 leaseauto verplicht elektrisch

Www.nrc.nl Klimaatbeleid: Als de zakelijke auto verplicht elektrisch wordt, is de milieuwinst substantieel. Bijna 60 procent van de nieuwe auto’s is zakelijk.

Inflatie eurozone verder opgelopen tot 4,9 procent

Www.nrc.nl Eurostat: De sterke stijging van de inflatie komt vooral door prijsstijgingen voor brandstof en energie, blijkt dinsdag uit cijfers van het Europese statistiekbureau.

​Digitale ambities? De Webwinkel Vakdagen komen er weer aan

Dutchcowboys.nl Het is voor iedereen met een retailhart dan ook belangrijk om online aanwezig te zijn. ​Meer digitale ambities? De Webwinkel Vakdagen komen er weer aan!

Tweets

Sjezus mensen. De bibliotheek Rotterdam begint ook al met die onzin. Ze zoeken een, hou je vast: 'Missielijnregisseur Taalplezier'. Mijn taalplezier zakt hier echt van in m'n schoenen.

De #avondspits verloopt een stuk drukker dan de afgelopen dagen. Momenteel 400 km file. Vooral rond Den Haag en Rotterdam valt de drukte op. #regen

@MirjamMacedonia @rrrjinn Rotterdam is voor mij aan de andere kant van NL maar het is tenminste NL😂

@dreamlover1959 @Politie_Rdam @rotterdam @POL_RotterdamC @OM_Rotterdam Dat zal de rechter deze relschoppers ook vragen, "waarom". Ze doen het zelf.

@dreamlover1959 @Politie_Rdam @rotterdam @POL_RotterdamC @OM_Rotterdam Ik heb Rutte en de Jonge nog geen een keer een oproep horen doen tot het gooien van stenen naar agenten hoor… Als je het ergens niet mee eens ben en je gaat met stenen smijten heb je ergens een draadje los zitten.

Dit is zo niet meer mijn stad....#Rotterdam

@Politie_Rdam @rotterdam @POL_RotterdamC @OM_Rotterdam Je kan je beter verdiepen WAAROM dit gebeurd?? de schuldigen zitten in den haag met een 2 deling en nemen bepaalde groepen mensen alles af tot de stoppen doorslaan en de politie krijgt het op hun bord??🤔🤔

BP-pomphouder Jan Paul Kerkhof is woest op de gemeente die waterstoftaxi’s niet ‘groen’ genoeg vindt en stapt naar de rechter. #telegraaf #bp #waterstoftaxi #aanbesteding #denhaag

@XBlackWidowX13 🥰 Tot slot nog een buitenlands nichtje ….. iets meer temperament #tango

1.582 voor een liter #euro95. Scheelt toch weer 40ct/liter met de pomp bij ons in Wintelre. #esso #aartselaar

Wilde een koffie kopen bij een Esso tankstation. Moest eerst een QR laten zien. Ik zij die heb ik niet en kreeg geen koffie 👺. #QRterreur #QRweigeraar #QRankzinnigheid #QRsamenleving #coronatoegangsbewijs #vaccinatieplicht #coronamaatregelen #esso #tankstation #Nederland

@antibody1170 @BertWierenga2 De waterstof komt als er meer vraag is. We hebben units die 11 ton h2 per dag kunnen produceren. Dat is voldoende voor ruim 2000 waterstof tankbeurten of wel 260000 km dag rijden. In Californië plaatsen we een unit voor 96 tankstation. In Rotterdam zoeken we nu bouwgrond.

Knaap tankstation heeft diverse bijbanen #personeel #gezocht #parttime

Zaterdagmiddag rond 14.10 uur werd er een poging gedaan om het BP tankstation aan de #GroeneKruisweg in #Rotterdam te overvallen. De verdachte ging er zonder buit vandoor, maar richtte wel vernielingen aan. De politie zoekt getuigen. @POL_Charlois

@deBankzitter Stuitende houding van dat tuig in Rotterdam. Moest daar ook tanken. Shell-medewerkster vroeg het nog netjes aan het groepje, maar die hadden een vette bek terug. Ondergetekende was op zijn beurt eveneens te laf, ook al omdat de zorg al is overbelast aldaar

@Clairenieuwen Extra belastinggeld binnenharken. Brandstof omhoog: ga met eigen vervoer Gasprijs omhoog: laat alle ramen en deuren 15min per dag open staan Wat toepasselijk in deze tijden. De situatie in #Rotterdam is niet uit het niets ontstaan. Maar gisteravond valt niet goed te praten.

Vraag; geldt dit ook voor de haven van Rotterdam? Is daar de brandstof voor schepen relatief goedkoop? We hebben echt een visie nodig op het #mainport model waarop een belangrijk deel van onze economie gestoeld is | #dtv

Dubbele schade nu. Langs de ene kant de schade door de rellen zelf. En daarnaast de destructieve reacties van rechts- én linksextremisten die elkaar de schuld geven, wat weer brandstof is voor volgende rellen. En zo wordt deze f*cked up maatschappij in stand gehouden. #Rotterdam

Even tanken ⛽️ #Rotterdam #Coolsingel #rotterdamprotest

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.