Benzine

Goedkoopste tankstations voor Benzine bij Trier (Rheinland-Pfalz)

Eenvoudig de actuele prijzen vergelijken van benzine bij de voordeligste tankstations. Hier kun je het goedkoopste benzine tanken in de buurt van Trier.

Prijs Adres Merk Plaats
€ 1.809 Oberstiftstr 41 A Schweich ARAL Schweich
€ 1.809 St. Barbaraufer 42 Trier Shell Trier
€ 1.809 Ostallee 22 Trier ARAL Trier
€ 1.809 Zurmaiener Str. 150 Trier Shell Trier
€ 1.809 Kohlenstr. 51 Trier-Tarforst TotalEnergies Trier-Tarforst
€ 1.809 Ruwerer Straße 35 Trier ARAL Trier
€ 1.839 Kaiserstraße 30-31 Trier ORLEN Trier
€ 1.839 Servaisstraße 1 Trier Trier
€ 1.879 Zurmaienerstraße 155 Trier Trier
€ 1.879 Eurener Straße. 92 Trier Trier
€ 1.879 Brunostraße 30 Konz Konz

Alle benzineprijzen worden dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie. De prijs is een indicatie en kan soms veranderd zijn.

Net getankt? Help mee en geef de actuele brandstofprijzen door. Je past deze aan door op de prijs te tikken/klikken.

Prijzen in het grijs zijn niet van vandaag (en dus mogelijk verouderd).

Neem altijd even een kijkje op prijzenindex.nl als u goedkoop wilt tanken in Rheinland-Pfalz.

Tip: Wist je dat je met de betaalpas van Plutus maandelijks (vrijwel) gratis kan tanken bij Shell tankstations? Je krijgt gratis 1 perk waar je Shell kan kiezen, als je voor 10 euro tankt krijg je voor 10 euro aan plutons als cashback. Als deze is vrijgegeven kan je jouw saldo weer omwisselen naar euro's en gebruiken om opnieuw mee te tanken (of bv. boodschappen te doen).

Tweets

Bron: Twitter

Günstig oder Billig tanken!

Billig tanken, een uitdrukking die menig Duitser wel zal kennen en ze hebben geluk want de benzineprijs (Benzinpreis) ligt in Duitsland vaak een stuk lager en verschilt op menig tijdstip van de dag (doorgaans op rustige tijdstippen goedkoper). Het vergelijken van de 'Spritpreise' op prijzenindex.nl loont dan ook zeker de moeite.

We doen ons best zoveel mogelijk actuele informatie/prijzen te tonen. Mochten prijzen toch niet kloppen of informatie achterhaald zijn dan vernemen we dit graag. De informatie op de site is slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. PrijzenIndex geeft geen financieel advies, als u financiële producten wilt afsluiten kunt u zelf informatie inwinnen bij een financieel adviseur.